Zen Sanat Resim Sergisi Beğenildi

Gündem 13.06.2024 - 13:16, Güncelleme: 13.06.2024 - 13:16 5016+ kez okundu.
 

Zen Sanat Resim Sergisi Beğenildi

Ordu’da sanatsal ve sportif etkinliklerini sürdüren Zen sanat Akademi yılsonu etkinlikleri kapsamında biz dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Ordu’da sanatsal ve sportif etkinliklerini sürdüren Zen sanat Akademi yılsonu etkinlikleri kapsamında biz dizi etkinlik gerçekleştirdi. Ordu Kültür Sanat Merkezinde sergi açılışı ile başlayan etkinlikler ödül töreni, müzik dinletisi, drama gösterisi ve çocuk korosu etkinliği ile son buldu. Sergi açılışını Ordu Valisi Muhammer Erol, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş TEPE minik ressamlarla birlikte gerçekleştirdi. Yüzün üzerinde minik yüreğin çizdiği yaklaşım beş yüz eser sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Etkinliğin ikinci kısmında ise “Geleceğim İçin Doğayı Koruyorum” adlı resim yarışmasının ödül töreni vardı. Burada yarışmanın birinci ve ikinci kategori birincileri Asya Atasever ve Rüya Akay ödüllerini Vali Muhammer Erol’dan aldı. Yarışmada ikinci olan İrem Kumsal Özcan ve Rabia Benli ise ödüllerini Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’den aldılar. Üçüncü olan Zeren Uslu ve Zeynep Sude Bekçi’ye ödüllerini Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Bahadır Baş takdim etti. Yarışmada jüri özel ödülünü kazanan Tuana Tekneci ve elif Eylül Güneytepe’ye ödüllerini Zen Sanat Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Sayman takdim etti. Ödül töreninden sonra ise Müzik dinletisi başladı. Çok sayıda öğrencinin piyano, keman, gitar, kemençe ve bağlama gibi enstrümanları ile sundukları dinleti büyük beğeni topladı. Etkinlik drama gösterisi ve çocuk korosu ile son buldu
Ordu’da sanatsal ve sportif etkinliklerini sürdüren Zen sanat Akademi yılsonu etkinlikleri kapsamında biz dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Ordu’da sanatsal ve sportif etkinliklerini sürdüren Zen sanat Akademi yılsonu etkinlikleri kapsamında biz dizi etkinlik gerçekleştirdi. Ordu Kültür Sanat Merkezinde sergi açılışı ile başlayan etkinlikler ödül töreni, müzik dinletisi, drama gösterisi ve çocuk korosu etkinliği ile son buldu.
Sergi açılışını Ordu Valisi Muhammer Erol, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş TEPE minik ressamlarla birlikte gerçekleştirdi. Yüzün üzerinde minik yüreğin çizdiği yaklaşım beş yüz eser sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Etkinliğin ikinci kısmında ise “Geleceğim İçin Doğayı Koruyorum” adlı resim yarışmasının ödül töreni vardı. Burada yarışmanın birinci ve ikinci kategori birincileri Asya Atasever ve Rüya Akay ödüllerini Vali Muhammer Erol’dan aldı. Yarışmada ikinci olan İrem Kumsal Özcan ve Rabia Benli ise ödüllerini Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’den aldılar. Üçüncü olan Zeren Uslu ve Zeynep Sude Bekçi’ye ödüllerini Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Bahadır Baş takdim etti. Yarışmada jüri özel ödülünü kazanan Tuana Tekneci ve elif Eylül Güneytepe’ye ödüllerini Zen Sanat Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Sayman takdim etti.
Ödül töreninden sonra ise Müzik dinletisi başladı. Çok sayıda öğrencinin piyano, keman, gitar, kemençe ve bağlama gibi enstrümanları ile sundukları dinleti büyük beğeni topladı. Etkinlik drama gösterisi ve çocuk korosu ile son buldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.