'Can Altay Kütüphanesi' açıldı

Gündem 17.10.2024 - 17:26, Güncelleme: 17.10.2024 - 17:26 490 kez okundu.
 

'Can Altay Kütüphanesi' açıldı

Karşıyaka Ortaokulu’nda rahmetli Mimar Can Atalay adına oluşturulan “Can Altay Kütüphanesi” Vali Muammer Erol’un da katılımıyla açıldı.

Karşıyaka Ortaokulu’nda rahmetli Mimar Can Atalay adına oluşturulan “Can Altay Kütüphanesi” Vali Muammer Erol’un da katılımıyla açıldı. Karşıyaka Ortaokulu’nda gerçekleştirilen programda Vali  Muammer Erol, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Baro Başkanı Sibel Torun, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Kına, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel, okul idarecileri, öğretmenler ve rahmetli Mimar Can Atalay’ın eşi Doç. Dr. Diler Us Altay ve yakınları hazır bulundu. Altınordu Belediye Başkanlığında Mimar olarak görev yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Can Altay’ın anısına ailesi  tarafından Karşıyaka Ortaokulu’nda yaptırılan “Can Altay Kütüphanesi”nin  açılış programında Can Altay’ın özgeçmişi okundu. Daha sonra,   kütüphanenin açılış kurdelesi Vali Muammer Erol, diğer protokol üyeleri ve Can Altay’ın eşi Doç. Dr. Diler Us Altay tarafından kesildi. BAŞKAN TEPE: CAN KARDEŞİMİZİ  UNUTMAYACAĞIZ Törenin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Can Altay'ın sadece bir çalışan değil, aynı zamanda samimi bir dost, özverili bir insan ve topluma hizmet etme aşkıyla dolu kişiliğe sahip bir insan olduğunu söyledi. Kütüphanenin Can Altay'ın bilgiye olan tutkusunu, insanlara yardımcı olma isteğini ve topluma katkı sağlama arzusunu yaşatacak bir mekan olacağını belirten Başkan Tepe, "Burada, küçük kardeşlerimiz kitaplarla buluşacak, hayal dünyalarını genişletecek ve öğrenme yolculuklarına devam edecekler" dedi. Kütüphaneyi gezen Vali Erol, Ordu Valiliğinde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan rahmetli Gülşen Altay’ın  da oğlu olan Mimar Can Altay’a Allah’tan rahmet dileyerek, eşi Diler Us Altay’a taziyelerini bir kez daha iletti ve Karşıyaka Ortaokulu’nda düzenledikleri kütüphaneden dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti.  
Karşıyaka Ortaokulu’nda rahmetli Mimar Can Atalay adına oluşturulan “Can Altay Kütüphanesi” Vali Muammer Erol’un da katılımıyla açıldı.

Karşıyaka Ortaokulu’nda rahmetli Mimar Can Atalay adına oluşturulan “Can Altay Kütüphanesi” Vali Muammer Erol’un da katılımıyla açıldı.
Karşıyaka Ortaokulu’nda gerçekleştirilen programda Vali  Muammer Erol, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Baro Başkanı Sibel Torun, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Kına, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel, okul idarecileri, öğretmenler ve rahmetli Mimar Can Atalay’ın eşi Doç. Dr. Diler Us Altay ve yakınları hazır bulundu.
Altınordu Belediye Başkanlığında Mimar olarak görev yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Can Altay’ın anısına ailesi  tarafından Karşıyaka Ortaokulu’nda yaptırılan “Can Altay Kütüphanesi”nin  açılış programında Can Altay’ın özgeçmişi okundu. Daha sonra,   kütüphanenin açılış kurdelesi Vali Muammer Erol, diğer protokol üyeleri ve Can Altay’ın eşi Doç. Dr. Diler Us Altay tarafından kesildi.
BAŞKAN TEPE: CAN KARDEŞİMİZİ  UNUTMAYACAĞIZ
Törenin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Can Altay'ın sadece bir çalışan değil, aynı zamanda samimi bir dost, özverili bir insan ve topluma hizmet etme aşkıyla dolu kişiliğe sahip bir insan olduğunu söyledi. Kütüphanenin Can Altay'ın bilgiye olan tutkusunu, insanlara yardımcı olma isteğini ve topluma katkı sağlama arzusunu yaşatacak bir mekan olacağını belirten Başkan Tepe, "Burada, küçük kardeşlerimiz kitaplarla buluşacak, hayal dünyalarını genişletecek ve öğrenme yolculuklarına devam edecekler" dedi.
Kütüphaneyi gezen Vali Erol, Ordu Valiliğinde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan rahmetli Gülşen Altay’ın  da oğlu olan Mimar Can Altay’a Allah’tan rahmet dileyerek, eşi Diler Us Altay’a taziyelerini bir kez daha iletti ve Karşıyaka Ortaokulu’nda düzenledikleri kütüphaneden dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.