Enver Yılmaz : "Hemşehrilerimin Teveccühüne Karşılıksız Kalmam"

Dünya 29.11.2023 - 00:59, Güncelleme: 29.11.2023 - 01:28 16680+ kez okundu.
 

Enver Yılmaz : "Hemşehrilerimin Teveccühüne Karşılıksız Kalmam"

Ordu Büyükşehir Kurucu Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2024 yerel seçimlerinde aday olacağına dair açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Hemşehrilerimin yoğun bir teveccühü var. Buna kayıtsız kalamam" dedi.

12.'si düzenlenen Ordu Tanıtım Günlerinde ilçe belediyelerinin standlarını ziyaret eden Yılmaz, belediye başkanlarıyla da oturdu sohbet etti. Yılmaz, Ordululardan büyük teveccüh gördü.  Burada gazetecilerle de sohbet eden OBB kurucu Başkanı, "Hemşehrilerimin teveccühüne karşılıksız kalamam" dedi.   Aday mısınız sorusuna yönelik cevaben konuşan Yılmaz, "Adayım" anlamı taşıyan ifadeler kullanarak 15 gün sonrasına işaret etti.  Kurucu Başkan Yılmaz'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde oluştu: "Süreç devam ediyor. Daha seçim takvimi net açıklanmadı.  Aday mısınız diyorlar. 2024'te aday olmadığım halde başkan oldum. Şuanki Büyükşehir belediye başkanı da aday olmadan başkan oldu. Hemşehrilerimin teveccühünü görüyorum. Buna karşı sessiz kalamam. Bizim tarlada izimiz var. Tarlada izi olanın harmanda gözü olan ama bizim o gözümüz yok. Adaylık sorusuna cevabımızın mevsimi de bu mevsim değil şuan. Önümüzdeki 10 - 15 günlük süreci bir görelim.  Enver Yılmaz oyun kuruyor diyenlerin hesap vakti de olacaktır. İftira atanları duymuyoruz bile. 2018'deki Enver Yılmaz değilim.  Biz sukunetle kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Tabi bunu karar verici Neden istifa edeceğimizi anlatmata, açıklamaya kitap yazacak kadar bilgi ve donemiz var.  Enver Yılmaz Ak Partiden başka bir partide olur mu sorusuna ise "Bakacağız göreceğiz"" şeklinde konuştu.    
Ordu Büyükşehir Kurucu Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2024 yerel seçimlerinde aday olacağına dair açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Hemşehrilerimin yoğun bir teveccühü var. Buna kayıtsız kalamam" dedi.

12.'si düzenlenen Ordu Tanıtım Günlerinde ilçe belediyelerinin standlarını ziyaret eden Yılmaz, belediye başkanlarıyla da oturdu sohbet etti.

Yılmaz, Ordululardan büyük teveccüh gördü. 

Burada gazetecilerle de sohbet eden OBB kurucu Başkanı, "Hemşehrilerimin teveccühüne karşılıksız kalamam" dedi.

 

Aday mısınız sorusuna yönelik cevaben konuşan Yılmaz, "Adayım" anlamı taşıyan ifadeler kullanarak 15 gün sonrasına işaret etti. 

Kurucu Başkan Yılmaz'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde oluştu:

"Süreç devam ediyor. Daha seçim takvimi net açıklanmadı. 

Aday mısınız diyorlar. 2024'te aday olmadığım halde başkan oldum. Şuanki Büyükşehir belediye başkanı da aday olmadan başkan oldu. Hemşehrilerimin teveccühünü görüyorum. Buna karşı sessiz kalamam.

Bizim tarlada izimiz var. Tarlada izi olanın harmanda gözü olan ama bizim o gözümüz yok. Adaylık sorusuna cevabımızın mevsimi de bu mevsim değil şuan. Önümüzdeki 10 - 15 günlük süreci bir görelim. 

Enver Yılmaz oyun kuruyor diyenlerin hesap vakti de olacaktır. İftira atanları duymuyoruz bile. 2018'deki Enver Yılmaz değilim. 

Biz sukunetle kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Tabi bunu karar verici

Neden istifa edeceğimizi anlatmata, açıklamaya kitap yazacak kadar bilgi ve donemiz var. 

Enver Yılmaz Ak Partiden başka bir partide olur mu sorusuna ise "Bakacağız göreceğiz"" şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.