YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ

Gündem 19.07.2024 - 17:59, Güncelleme: 19.07.2024 - 17:59 4564+ kez okundu.
 

YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ

Altınordu Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanması ile birlikte kentteki gençlere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verecek.

Altınordu Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanması ile birlikte kentteki gençlere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verecek. Tercih dönemi boyunca Kariyer Merkezi’nde uzman rehberlik ve psikolojik danışman eşliğinde gençlerin, üniversite tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapmalarına katkı sağlanacak. 8 – 9 Haziran’da yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının 17 Temmuz’da erişime açılmasıyla birlikte gençlerde üniversite tercihi heyecanı başladı. KPSS Genel Tekrar Kampı ve Yaz Okulu ile kentte eğitim meşalesini yakan Altınordu Belediyesi, üniversiteye başvuru yapacak olan adaylar için de harekete geçti. Altınordu Belediyesi, geleceklerini inşa edecekleri mesleklere yönelmelerini sağlayacak olan üniversiteleri ve bölümleri bilinçli ve doğru tercih etmeleri noktasında üniversite adaylarına ücretsiz danışmanlık ve rehberlik hizmeti verecek. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi Hizmet Binası’nın giriş katında bulunan Kariyer Merkezi, 22 Temmuz-2 Ağustos 2024 tarihleri arasında üniversite adaylarını ağırlayacak. Uzman rehberlik ve psikolojik danışman eşliğinde saat 10.00 ile 16.00 arasında YKS’ye giren adayların puanlarına, sıralamalarına, yeteneklerine ve ilgi alanlarına göre kendilerine en uygun üniversiteyi seçebilmeleri amacıyla yol haritası çizilecek. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Sizleri ağırlamaktan ve doğru bir şekilde yönlendirmekten memnuniyet duyacağız. İyi bir üniversiteye ve iyi bir bölüme yerleşmek en büyük temennimiz. Bu süreçte de abiniz Ulaş, hep yanınızda” dedi.  
Altınordu Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanması ile birlikte kentteki gençlere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verecek.
Altınordu Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanması ile birlikte kentteki gençlere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verecek. Tercih dönemi boyunca Kariyer Merkezi’nde uzman rehberlik ve psikolojik danışman eşliğinde gençlerin, üniversite tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapmalarına katkı sağlanacak.
8 – 9 Haziran’da yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının 17 Temmuz’da erişime açılmasıyla birlikte gençlerde üniversite tercihi heyecanı başladı. KPSS Genel Tekrar Kampı ve Yaz Okulu ile kentte eğitim meşalesini yakan Altınordu Belediyesi, üniversiteye başvuru yapacak olan adaylar için de harekete geçti. Altınordu Belediyesi, geleceklerini inşa edecekleri mesleklere yönelmelerini sağlayacak olan üniversiteleri ve bölümleri bilinçli ve doğru tercih etmeleri noktasında üniversite adaylarına ücretsiz danışmanlık ve rehberlik hizmeti verecek.
Bu kapsamda Altınordu Belediyesi Hizmet Binası’nın giriş katında bulunan Kariyer Merkezi, 22 Temmuz-2 Ağustos 2024 tarihleri arasında üniversite adaylarını ağırlayacak. Uzman rehberlik ve psikolojik danışman eşliğinde saat 10.00 ile 16.00 arasında YKS’ye giren adayların puanlarına, sıralamalarına, yeteneklerine ve ilgi alanlarına göre kendilerine en uygun üniversiteyi seçebilmeleri amacıyla yol haritası çizilecek. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Sizleri ağırlamaktan ve doğru bir şekilde yönlendirmekten memnuniyet duyacağız. İyi bir üniversiteye ve iyi bir bölüme yerleşmek en büyük temennimiz. Bu süreçte de abiniz Ulaş, hep yanınızda” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.