ORDUSPOR'A YENİ HOCA

Spor 09.05.2024 - 08:17, Güncelleme: 09.05.2024 - 08:17 918 kez okundu.
 

ORDUSPOR'A YENİ HOCA

52 Orduspor Teknik Direktör Cahit Erçevik'le anlaştı.

52 Orduspor Teknik Direktör Cahit Erçevik'le anlaştı. Bayram Toysal'ın görevini bırakmasının ardından Teknik Direktör arayışına başlayan 52 Orduspor yönetimi takımı Cahit Erçevik'e teslim etti. Daha önce Çatalcaspor, Kayseri Şekerspor, Karaman Belediyespor, Adıyaman 1954 Spor, Kuzey Marmara A.Ş., Arnavutköy Belediye Gençlik Spor, Orduspor 1967 ve Edirnespor'u çalıştıran Cahit Erçevik, sözleşmeyi imzalar imzalamaz görevine başladı. 52 Orduspor Yönetim Kurulu'nun konuyla ilgili bir açıklaması şöyle;  "Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Cahit Erçevik ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır. Yeni Teknik Direktörümüz Cahit Erçevik, 8 Mayıs Çarşamba günü takımımız ile çalışmalara başlayacaktır. Cahit Erçevik ve ekibine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz."    
52 Orduspor Teknik Direktör Cahit Erçevik'le anlaştı.

52 Orduspor Teknik Direktör Cahit Erçevik'le anlaştı.
Bayram Toysal'ın görevini bırakmasının ardından Teknik Direktör arayışına başlayan 52 Orduspor yönetimi takımı Cahit Erçevik'e teslim etti.
Daha önce Çatalcaspor, Kayseri Şekerspor, Karaman Belediyespor, Adıyaman 1954 Spor, Kuzey Marmara A.Ş., Arnavutköy Belediye Gençlik Spor, Orduspor 1967 ve Edirnespor'u çalıştıran Cahit Erçevik, sözleşmeyi imzalar imzalamaz görevine başladı.
52 Orduspor Yönetim Kurulu'nun konuyla ilgili bir açıklaması şöyle; 
"Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Cahit Erçevik ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır. Yeni Teknik Direktörümüz Cahit Erçevik, 8 Mayıs Çarşamba günü takımımız ile çalışmalara başlayacaktır. Cahit Erçevik ve ekibine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz."
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.