ÇİSELİ ŞELALESİ ARTIK DAHA TEMİZ

Gündem 30.07.2024 - 08:32, Güncelleme: 30.07.2024 - 08:32 4967+ kez okundu.
 

ÇİSELİ ŞELALESİ ARTIK DAHA TEMİZ

Altınordu Belediyesi, kentin simgelerinden Çiseli Şelalesinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Altınordu Belediyesi, kentin simgelerinden Çiseli Şelalesinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ordu’nun benzersiz doğa harikalarından Altınordu ilçesine bağlı Karaoluk Mahallesi sınırlarındaki Çiseli Şelalesi, son yağışlarla birlikte kum, taş ve çamur ile kaplandı. Bunun üzerine Altınordu Belediyesi, dört mevsim yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Çiseli Şelalesi’nde temizlik çalışması başlattı. Yağmur sularının getirdiği kum, taş ve çakıllı malzeme, iş makinelerince yürütülen titiz bir çalışmayla şelale zemininden kaldırıldı. Çevre düzenlemesi de yapılan alan yeniden vatandaşların ve Ordu turizminin hizmetine sunuldu. BAŞKAN TEPE: “ŞELALEMİZ ESKİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTU” Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan yağışlar nedeniyle yaşanan olumsuzlukların bir an önce ortadan kaldırılması için kent genelinde başlattıkları çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı. Bu çalışmalardan bir tanesinin de Çiseli Şelalesi’nde yürütüldüğünü belirten Başkan Ulaş Tepe, “Kentimizin göz bebeği Çiseli Şelalemiz, geçtiğimiz hafta ilimizde etkili olan yağışlardan olumsuz olarak etkilendi. Yağmur sularıyla birlikte gelen kum, taş ve çakılı malzeme, şelalemizin zemininde birikti. Ekiplerimiz, bölgede temizlik çalışması başlatarak, şelalemizi eski haline kavuşturdu. Doğanın eşsiz güzelliklerini birlikte koruyarak turizm destinasyon alanlarımızdaki hassasiyetimiz devam edecek” dedi.    
Altınordu Belediyesi, kentin simgelerinden Çiseli Şelalesinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Altınordu Belediyesi, kentin simgelerinden Çiseli Şelalesinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Ordu’nun benzersiz doğa harikalarından Altınordu ilçesine bağlı Karaoluk Mahallesi sınırlarındaki Çiseli Şelalesi, son yağışlarla birlikte kum, taş ve çamur ile kaplandı. Bunun üzerine Altınordu Belediyesi, dört mevsim yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Çiseli Şelalesi’nde temizlik çalışması başlattı. Yağmur sularının getirdiği kum, taş ve çakıllı malzeme, iş makinelerince yürütülen titiz bir çalışmayla şelale zemininden kaldırıldı. Çevre düzenlemesi de yapılan alan yeniden vatandaşların ve Ordu turizminin hizmetine sunuldu.
BAŞKAN TEPE: “ŞELALEMİZ ESKİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTU”
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan yağışlar nedeniyle yaşanan olumsuzlukların bir an önce ortadan kaldırılması için kent genelinde başlattıkları çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı. Bu çalışmalardan bir tanesinin de Çiseli Şelalesi’nde yürütüldüğünü belirten Başkan Ulaş Tepe, “Kentimizin göz bebeği Çiseli Şelalemiz, geçtiğimiz hafta ilimizde etkili olan yağışlardan olumsuz olarak etkilendi. Yağmur sularıyla birlikte gelen kum, taş ve çakılı malzeme, şelalemizin zemininde birikti. Ekiplerimiz, bölgede temizlik çalışması başlatarak, şelalemizi eski haline kavuşturdu. Doğanın eşsiz güzelliklerini birlikte koruyarak turizm destinasyon alanlarımızdaki hassasiyetimiz devam edecek” dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.