SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gündem 15.07.2023 - 09:01, Güncelleme: 15.07.2023 - 09:01 5918+ kez okundu.
 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Boztepe Tv Yönetim Kurulu Başkanı Birol Yılmaz’ın eşi Hayriye Yılmaz, geçirdiği rahatsızlık sonucu İstanbul'da yapılan müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti.

Boztepe Tv Yönetim Kurulu Başkanı Birol Yılmaz’ın eşi Hayriye Yılmaz, geçirdiği rahatsızlık sonucu İstanbul'da  yapılan müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti. Boztepe Tv Yönetim Kurulu Başkanı Birol Yılmaz’ın eşi, Dursun Biran Yılmaz ve Beyza Yılmaz'ın annesi olan Hayriye Yılmaz için Şarkiye Mahallesi'ndeki evinin önünde helallik alındıktan sonra Ordu Ulu Camii'nde cenaze namazı kılındı.  Cenaze namazına Ordu  Valisi Tuncay Sonel, Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan vekili Celal Tezcan, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel'in yanı sıra eş dost ve akrabaları katıldı. Cenaze namazının ardından Hayriye Yılmaz, Gülyalı ilçesi Gülistan Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi. Hayriye Yılmaz'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm basın camiasına başsağlığı diliyoruz    
Boztepe Tv Yönetim Kurulu Başkanı Birol Yılmaz’ın eşi Hayriye Yılmaz, geçirdiği rahatsızlık sonucu İstanbul'da yapılan müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti.

Boztepe Tv Yönetim Kurulu Başkanı Birol Yılmaz’ın eşi Hayriye Yılmaz, geçirdiği rahatsızlık sonucu İstanbul'da  yapılan müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti.
Boztepe Tv Yönetim Kurulu Başkanı Birol Yılmaz’ın eşi, Dursun Biran Yılmaz ve Beyza Yılmaz'ın annesi olan Hayriye Yılmaz için Şarkiye Mahallesi'ndeki evinin önünde helallik alındıktan sonra Ordu Ulu Camii'nde cenaze namazı kılındı. 
Cenaze namazına Ordu  Valisi Tuncay Sonel, Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan vekili Celal Tezcan, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel'in yanı sıra eş dost ve akrabaları katıldı.
Cenaze namazının ardından Hayriye Yılmaz, Gülyalı ilçesi Gülistan Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.
Hayriye Yılmaz'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm basın camiasına başsağlığı diliyoruz
 

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.