Enver Yılmaz Geri Mi Dönüyor?

Gündem 01.09.2023 - 01:20, Güncelleme: 11.10.2023 - 09:47 5871+ kez okundu.
 

Enver Yılmaz Geri Mi Dönüyor?

Ordu Büyükşehir Belediyesi kurucu Başkanı Enver Yılmaz'ın yaklaşan yerel seçimler öncesi yeniden aday olacağı iddiaları son günlerin en çok konuşulan konusu oldu. Yılmaz cephesinden henüz bir açıklama gelmedi.

Ancak, uzun süredir sessizliğini koruyan Yılmaz'ın son günlerde katıldığı düğünlerde yayınlanan fotoğrafları, vatandaşların gösterdiği ilgi ve anketlerde önde çıktığı iddiaları "Enver Yılmaz Geri mi dönüyor" sorusunu akıllara getirdi. Yılmaz'ın parti teşkilatları, belediyeler ve çalışanlar üzerinde kurduğu otorite görev yaptığı dönemde en belirgin özelliği olarak biliniyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi mevcut başkanı Hilmi Güler'in de yeniden aday olmak için çalışmalar yaptığı bilinmekte. Güler'in, 4.5 yıldır kadrosunu kuramaması, sürekli değişen daire başkanları ve müdürler, şehirde 3 yıldır yaşanan imar sorunu, bazı daire başkanlarının fotoğraf ve görüntülere de yansıyan aşk iddiaları, belediye içerisindeki huzursuzluğu çözememesi, kendi partilileri ve ilçe belediye başkanlarıyla sorunları biliniyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi kurucu Başkanı Enver Yılmaz'ın yaklaşan yerel seçimler öncesi yeniden aday olacağı iddiaları son günlerin en çok konuşulan konusu oldu. Yılmaz cephesinden henüz bir açıklama gelmedi.

Ancak, uzun süredir sessizliğini koruyan Yılmaz'ın son günlerde katıldığı düğünlerde yayınlanan fotoğrafları, vatandaşların gösterdiği ilgi ve anketlerde önde çıktığı iddiaları "Enver Yılmaz Geri mi dönüyor" sorusunu akıllara getirdi.

Yılmaz'ın parti teşkilatları, belediyeler ve çalışanlar üzerinde kurduğu otorite görev yaptığı dönemde en belirgin özelliği olarak biliniyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi mevcut başkanı Hilmi Güler'in de yeniden aday olmak için çalışmalar yaptığı bilinmekte. Güler'in, 4.5 yıldır kadrosunu kuramaması, sürekli değişen daire başkanları ve müdürler, şehirde 3 yıldır yaşanan imar sorunu, bazı daire başkanlarının fotoğraf ve görüntülere de yansıyan aşk iddiaları, belediye içerisindeki huzursuzluğu çözememesi, kendi partilileri ve ilçe belediye başkanlarıyla sorunları biliniyor.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.