ORDU ÜNİVERSİTESİ'NE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAK

Eğitim 10.10.2023 - 01:10, Güncelleme: 10.10.2023 - 01:10 2250+ kez okundu.
 

ORDU ÜNİVERSİTESİ'NE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAK

Ordu Üniversitesi toplamda 31 öğretim üyesi alacağını duyurdu.

Ordu Üniversitesi toplamda 31 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Ordu Üniversitesi’ne bağlı Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi için 5 profesör, 13 doçent ve 13 Dr. öğretim üyesi kadroları açıldı.Toplam 31 öğretim üyesi alımı için başvuruda bulunacaklarla ilgili geniş bilgi Ordu Üniversitesi’nin resmi internet sayfasında yer alıyor.   
Ordu Üniversitesi toplamda 31 öğretim üyesi alacağını duyurdu.

Ordu Üniversitesi toplamda 31 öğretim üyesi alacağını duyurdu.
Ordu Üniversitesi’ne bağlı Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi için 5 profesör, 13 doçent ve 13 Dr. öğretim üyesi kadroları açıldı.Toplam 31 öğretim üyesi alımı için başvuruda bulunacaklarla ilgili geniş bilgi Ordu Üniversitesi’nin resmi internet sayfasında yer alıyor.   

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.