OGİD’DEN ORDU’NUN GELECEĞİNE DESTEK

Gündem 24.10.2023 - 08:46, Güncelleme: 24.10.2023 - 08:46 2394+ kez okundu.
 

OGİD’DEN ORDU’NUN GELECEĞİNE DESTEK

Ordu, gençlerin geleceğini parlatacak önemli bir fırsata daha kavuşuyor.

Ordu, gençlerin geleceğini parlatacak önemli bir fırsata daha kavuşuyor. Ordu Genç İş İnsanlari Derneği (OGİD), eğitim bursları ile gençlerin eğitim hayatına destek sağlama yolunda önemli bir adım atıyor. OGİD, geleceğin liderlerine ışık tutmak ve eğitimlerine destek olmak amacıyla eğitim bursu programını başlatıyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen Ordulu öğrenciler için başvurular, 23-28 Ekim tarihleri arasında OGİD'in resmi web sitesi olan ogid.com.tr üzerinden kabul edilecek.  
Ordu, gençlerin geleceğini parlatacak önemli bir fırsata daha kavuşuyor.

Ordu, gençlerin geleceğini parlatacak önemli bir fırsata daha kavuşuyor. Ordu Genç İş İnsanlari Derneği (OGİD), eğitim bursları ile gençlerin eğitim hayatına destek sağlama yolunda önemli bir adım atıyor.
OGİD, geleceğin liderlerine ışık tutmak ve eğitimlerine destek olmak amacıyla eğitim bursu programını başlatıyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen Ordulu öğrenciler için başvurular, 23-28 Ekim tarihleri arasında OGİD'in resmi web sitesi olan ogid.com.tr üzerinden kabul edilecek.  

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.