İSTİFA ETTİ

Gündem 18.03.2023 - 01:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3240+ kez okundu.
 

İSTİFA ETTİ

Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Yener Oba AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Yener Oba AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Ordu’ya 5 ay önce atanan Oba, dün görevinden istifa etti. Yener Oba, Adana’dan aday adayı olacak. YENER OBA KİMDİR? 1982 yılında Adana’da doğmuştur. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunudur. Yüksek Lisansını Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde Yönetim ve Organizasyon üzerine yapmıştır.  2006 - 2014 yılları arasında özel bir şirkette yönetici olarak çalışmıştır. 2014 yılından itibaren Adana/Aladağ Belediyesinde çalışmış olup  2018 yılında Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde iken 01 Ekim 2022 tarih ve 502 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.      
Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Yener Oba AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Yener Oba AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Ordu’ya 5 ay önce atanan Oba, dün görevinden istifa etti. Yener Oba, Adana’dan aday adayı olacak.

YENER OBA KİMDİR?

1982 yılında Adana’da doğmuştur. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunudur. Yüksek Lisansını Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde Yönetim ve Organizasyon üzerine yapmıştır.  2006 - 2014 yılları arasında özel bir şirkette yönetici olarak çalışmıştır. 2014 yılından itibaren Adana/Aladağ Belediyesinde çalışmış olup  2018 yılında Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde iken 01 Ekim 2022 tarih ve 502 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.