ASKOM TOPLANTISI YAPILDI

Sağlık 02.06.2023 - 16:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3732+ kez okundu.
 

ASKOM TOPLANTISI YAPILDI

Ordu Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile Yenidoğan hizmetleri özelinde kamu ve özel sağlık tesisleri yetkililerinin katılımıyla Sağlık Müdürü Op. Dr.Dursun Tüzün başkanlığında Ordu Devlet Hastanesi Konferans Salonunda İl ASKOM toplantısı gerçekleştirildi.

Ordu Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile Yenidoğan hizmetleri özelinde kamu ve özel sağlık tesisleri yetkililerinin katılımıyla Sağlık Müdürü Op. Dr.Dursun  Tüzün başkanlığında Ordu Devlet Hastanesi Konferans Salonunda İl ASKOM toplantısı gerçekleştirildi. Sağlık Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, İl Ambulans Servisi Başhekimliği yöneticileri, kamu/özel hastane yöneticileri, kamu/özel hastane acil Tıp, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, yenidoğan branşı uzman hekimleri katılım sağladı. Toplantıda İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Emre Şengün tarafından söz konusu branş il içi ve il dışı sevk verileri doğrultusunda sunum yapıldı.  Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. M. Yasin Ergül moderatörlüğünde gündem maddelerinin taraflarca değerlendirilmesi yapıldı, sorunlar ve çözüm önerileri hususunda istişarelerde bulunuldu. 
Ordu Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile Yenidoğan hizmetleri özelinde kamu ve özel sağlık tesisleri yetkililerinin katılımıyla Sağlık Müdürü Op. Dr.Dursun Tüzün başkanlığında Ordu Devlet Hastanesi Konferans Salonunda İl ASKOM toplantısı gerçekleştirildi.

Ordu Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile Yenidoğan hizmetleri özelinde kamu ve özel sağlık tesisleri yetkililerinin katılımıyla Sağlık Müdürü Op. Dr.Dursun  Tüzün başkanlığında Ordu Devlet Hastanesi Konferans Salonunda İl ASKOM toplantısı gerçekleştirildi.
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, İl Ambulans Servisi Başhekimliği yöneticileri, kamu/özel hastane yöneticileri, kamu/özel hastane acil Tıp, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, yenidoğan branşı uzman hekimleri katılım sağladı.
Toplantıda İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Emre Şengün tarafından söz konusu branş il içi ve il dışı sevk verileri doğrultusunda sunum yapıldı. 
Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. M. Yasin Ergül moderatörlüğünde gündem maddelerinin taraflarca değerlendirilmesi yapıldı, sorunlar ve çözüm önerileri hususunda istişarelerde bulunuldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.