15 UZMAN DOKTOR ATAMASI YAPILACAK

Sağlık 08.09.2023 - 17:04, Güncelleme: 08.09.2023 - 17:04 4752+ kez okundu.
 

15 UZMAN DOKTOR ATAMASI YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı tarafından 112. Dönem devlet hizmeti yükümlülüğü kurası sonuçları açıklandı ve Ordu iline çeşitli branşlarda 15 doktor atanacak.

Sağlık Bakanlığı tarafından 112. Dönem devlet hizmeti yükümlülüğü kurası sonuçları açıklandı ve Ordu iline çeşitli branşlarda 15 doktor atanacak. İşte Ordu'daki atama yapılan hastaneler ve branşlar:  Gürgentepe İlçe Devlet Hastanesi'ne Aile Hekimi  Akkuş Devlet Hastanesi'ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimi  Aybastı Devlet Hastanesi'ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimi  Ordu Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimi  Ordu Devlet Hastanesi'ne Hematoloji Hekimi  Akkuş Devlet Hastanesi'ne İç Hastalıkları Uzmanı  Aybastı Devlet Hastanesi'ne İç Hastalıkları Uzmanı  Ordu Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne İç Hastalıkları Uzmanı  Ordu Kumru Devlet Hastanesi'ne Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı  Ordu Devlet Hastanesi'ne Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı  Ordu Devlet Hastanesi'ne Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı  Gölköy Devlet Hastanesi'ne Radyoloji Uzmanı  Ordu Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne Romatoloji Uzmanı  Fatsa Devlet Hastanesi'ne Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı  Ordu Devlet Hastanesi'ne Tıbbi Onkolog   
Sağlık Bakanlığı tarafından 112. Dönem devlet hizmeti yükümlülüğü kurası sonuçları açıklandı ve Ordu iline çeşitli branşlarda 15 doktor atanacak.

Sağlık Bakanlığı tarafından 112. Dönem devlet hizmeti yükümlülüğü kurası sonuçları açıklandı ve Ordu iline çeşitli branşlarda 15 doktor atanacak. İşte Ordu'daki atama yapılan hastaneler ve branşlar: 

Gürgentepe İlçe Devlet Hastanesi'ne Aile Hekimi 
Akkuş Devlet Hastanesi'ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimi 
Aybastı Devlet Hastanesi'ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimi 
Ordu Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimi 
Ordu Devlet Hastanesi'ne Hematoloji Hekimi 
Akkuş Devlet Hastanesi'ne İç Hastalıkları Uzmanı 
Aybastı Devlet Hastanesi'ne İç Hastalıkları Uzmanı 
Ordu Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne İç Hastalıkları Uzmanı 
Ordu Kumru Devlet Hastanesi'ne Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı 
Ordu Devlet Hastanesi'ne Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı 
Ordu Devlet Hastanesi'ne Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı 
Gölköy Devlet Hastanesi'ne Radyoloji Uzmanı 
Ordu Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne Romatoloji Uzmanı 
Fatsa Devlet Hastanesi'ne Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı 
Ordu Devlet Hastanesi'ne Tıbbi Onkolog 

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.