Yükseklere Karlı Kış Dokunuşu!

Yaşam 13.01.2024 - 13:02, Güncelleme: 13.01.2024 - 22:26 9833+ kez okundu.
 

Yükseklere Karlı Kış Dokunuşu!

Ordu'nun yüksek kesimlerinde, Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası kışın etkisiyle beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışı, yaylayı kartpostallık bir manzaraya dönüştürdü.

Ordu'nun yüksek kesimlerde, soğuk hava etkisini tekrar göstermeye başladı. Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası, beyaz örtüyle kaplanarak kışın güzelliklerini sergiledi. Çambaşı Yaylası'nda kar yağışının etkisiyle birlikte doğa adeta büyülü bir atmosfere büründü. Kar taneleri, yaylayı beyaz bir örtüyle kaplayarak bölgeye kartpostallık bir manzara sundu. Soğuk havanın etkisiyle birlikte, yayla ziyaretçilerini karlı bir atmosferle karşıladı. Meteoroloji yetkililerine göre, kar yağışının hafta sonu daha da artarak devam etmesi bekleniyor.
Ordu'nun yüksek kesimlerinde, Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası kışın etkisiyle beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışı, yaylayı kartpostallık bir manzaraya dönüştürdü.

Ordu'nun yüksek kesimlerde, soğuk hava etkisini tekrar göstermeye başladı. Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası, beyaz örtüyle kaplanarak kışın güzelliklerini sergiledi.

Çambaşı Yaylası'nda kar yağışının etkisiyle birlikte doğa adeta büyülü bir atmosfere büründü. Kar taneleri, yaylayı beyaz bir örtüyle kaplayarak bölgeye kartpostallık bir manzara sundu. Soğuk havanın etkisiyle birlikte, yayla ziyaretçilerini karlı bir atmosferle karşıladı.

Meteoroloji yetkililerine göre, kar yağışının hafta sonu daha da artarak devam etmesi bekleniyor.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.