CHP Ordu İl Başkanından Sandık Çağrısı

Siyaset 23.03.2025 - 09:42, Güncelleme: 23.03.2025 - 09:52 3654 kez okundu.
 

CHP Ordu İl Başkanından Sandık Çağrısı

CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, 23 Mart 2025'te yapılacak Cumhurbaşkanı adayı ön seçimi öncesinde Ordu halkına sandıklara gitme çağrısı yaptı. “Haydi Ordu, haydi Türkiye! Milletin iradesine sahip çık!” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 23 Mart 2025 tarihinde Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için ön seçim yapacak. Bu kapsamda CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, Ordu halkına çağrıda bulundu.   Akpınar yaptığı açıklamada, “Değerli hemşehrilerimiz, Türk milleti demokrasiye ve adalete olan inancını defalarca kanıtladı. Halkı küçümseyenler, halkın iradesini hafife alanlar büyük bir yanılgı içindeler,” dedi. Sadece İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na değil, aynı zamanda hukuka, demokrasiye, özgürlüğe ve Türkiye’nin geleceğine sahip çıktıklarını belirten Akpınar, “Yarın sandığa gitmek sadece bir oy vermek değil, geleceğe sahip çıkmaktır,” ifadelerini kullandı.   17 İlçede Sandık Kuruluyor! Akpınar, CHP’nin Ordu genelinde 17 ilçede oy kullanma noktaları kurduğunu hatırlatarak tüm vatandaşları sandığa davet etti. Altınordu ilçesinde Tesk Otel ve parti binasında, Fatsa’da Cem Düğün Salonu ve ilçe binasında, Ünye’de ise ilçe binasında oy kullanılabileceğini belirten Akpınar, “Bu bağlamda siyasi renginiz ne olursa olsun, sizleri oy kullanmaya bekliyoruz. Haydi Ordu, haydi Türkiye! Milletin iradesine sahip çık!” çağrısında bulundu.
CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, 23 Mart 2025'te yapılacak Cumhurbaşkanı adayı ön seçimi öncesinde Ordu halkına sandıklara gitme çağrısı yaptı. “Haydi Ordu, haydi Türkiye! Milletin iradesine sahip çık!” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 23 Mart 2025 tarihinde Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için ön seçim yapacak. Bu kapsamda CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, Ordu halkına çağrıda bulundu.

 

Akpınar yaptığı açıklamada, “Değerli hemşehrilerimiz, Türk milleti demokrasiye ve adalete olan inancını defalarca kanıtladı. Halkı küçümseyenler, halkın iradesini hafife alanlar büyük bir yanılgı içindeler,” dedi.

Sadece İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na değil, aynı zamanda hukuka, demokrasiye, özgürlüğe ve Türkiye’nin geleceğine sahip çıktıklarını belirten Akpınar, “Yarın sandığa gitmek sadece bir oy vermek değil, geleceğe sahip çıkmaktır,” ifadelerini kullandı.

 

17 İlçede Sandık Kuruluyor!

Akpınar, CHP’nin Ordu genelinde 17 ilçede oy kullanma noktaları kurduğunu hatırlatarak tüm vatandaşları sandığa davet etti.
Altınordu ilçesinde Tesk Otel ve parti binasında, Fatsa’da Cem Düğün Salonu ve ilçe binasında, Ünye’de ise ilçe binasında oy kullanılabileceğini belirten Akpınar, “Bu bağlamda siyasi renginiz ne olursa olsun, sizleri oy kullanmaya bekliyoruz. Haydi Ordu, haydi Türkiye! Milletin iradesine sahip çık!” çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.