Tokat’la Ordu Bir Yoldan Değil 5 Yoldan Birbirine Bağlanmalı

Yaşam 19.01.2024 - 01:30, Güncelleme: 19.01.2024 - 02:11 4756+ kez okundu.
 

Tokat’la Ordu Bir Yoldan Değil 5 Yoldan Birbirine Bağlanmalı

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat ile Ordu bağlantısının 1 değil 5 yoldan olması gerektiğini söyledi.

Tokat ve Ordu arasındaki bağlantı yollarıyla yakından ilgilendiğini ifade eden Vali Hatipoğlu, şu açıklamayı yaptı: “Sadece Akkuş yolu değil aynı zamanda Kumru'ya, Korgan'a, Aybastı'ya, Gölköy'e ve Mesudiye'ye olan bağlantı yolları var. Bu yolların hepsi hem Reşadiye için hem Niksar için hem de Erbaa için hem de Tokat için çok büyük önem arz ediyor.  O GÜZERGAHLAR DA ÇOK ÖNEMLİ Yani her defasında gidiş gelişimiz sarsıldı. Hangi yoldan gidersem gideyim muhakkak Tokat plakalı veya buradan sebze yüklenmiş 52 plakalı araçlarla karşılaşıyoruz. Süreç olarak genelde hep Akkuş bağlantı yolu üzerinde durulmuş çok fazlasıyla Akkuş yolunun duble olması için çalışmalar yapılmış. Bu bağlantı yollarının tamamının hatta yaylalar arası bağlantı yollarının bir de ticari faaliyetlerimiz için ve sosyal ilişkilerimiz anlamında çok daha önemli olduğunu düşünüyoruz.  BAŞKA TALEPLER DE VAR Muhakkak ki Akkuş-Niksar-Ünye yolu gerçekleşecek; ama Aybastı’daki vatandaşımızın, Mesudiye’den Reşadiye’ye gelmek isteyen vatandaşımızın talepleri olmayacağı anlamına gelmiyor. Bu coğrafyanın yaşayanı olarak da çok yakından biliyorum. Biz de Tokat olarak Çamiçi’ne kadar olan yolu ihalesiyle ilgili görüşmelerimiz yapıyoruz. Çamiçi'ne kadar olan kısım gerçekleşir de yapılırsa yolun çok büyük oranda en önemli sorunlarından bir tanesi giderilmiş olacak diye düşünüyoruz
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat ile Ordu bağlantısının 1 değil 5 yoldan olması gerektiğini söyledi.

Tokat ve Ordu arasındaki bağlantı yollarıyla yakından ilgilendiğini ifade eden Vali Hatipoğlu, şu açıklamayı yaptı: “Sadece Akkuş yolu değil aynı zamanda Kumru'ya, Korgan'a, Aybastı'ya, Gölköy'e ve Mesudiye'ye olan bağlantı yolları var. Bu yolların hepsi hem Reşadiye için hem Niksar için hem de Erbaa için hem de Tokat için çok büyük önem arz ediyor.

 O GÜZERGAHLAR DA ÇOK ÖNEMLİ

Yani her defasında gidiş gelişimiz sarsıldı. Hangi yoldan gidersem gideyim muhakkak Tokat plakalı veya buradan sebze yüklenmiş 52 plakalı araçlarla karşılaşıyoruz. Süreç olarak genelde hep Akkuş bağlantı yolu üzerinde durulmuş çok fazlasıyla Akkuş yolunun duble olması için çalışmalar yapılmış. Bu bağlantı yollarının tamamının hatta yaylalar arası bağlantı yollarının bir de ticari faaliyetlerimiz için ve sosyal ilişkilerimiz anlamında çok daha önemli olduğunu düşünüyoruz.

 BAŞKA TALEPLER DE VAR

Muhakkak ki Akkuş-Niksar-Ünye yolu gerçekleşecek; ama Aybastı’daki vatandaşımızın, Mesudiye’den Reşadiye’ye gelmek isteyen vatandaşımızın talepleri olmayacağı anlamına gelmiyor. Bu coğrafyanın yaşayanı olarak da çok yakından biliyorum. Biz de Tokat olarak Çamiçi’ne kadar olan yolu ihalesiyle ilgili görüşmelerimiz yapıyoruz. Çamiçi'ne kadar olan kısım gerçekleşir de yapılırsa yolun çok büyük oranda en önemli sorunlarından bir tanesi giderilmiş olacak diye düşünüyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.