Şiddetli Fırtına Çambaşı Yaylasında Baz İstasyonunu Devirdi

Yaşam 25.12.2023 - 23:49, Güncelleme: 25.12.2023 - 23:49 9456+ kez okundu.
 

Şiddetli Fırtına Çambaşı Yaylasında Baz İstasyonunu Devirdi

Ordu'da geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli fırtına, doğanın gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Fırtınanın etkisiyle Çambaşı yaylasında bir GSM operatörüne ait baz istasyonu direği de adeta dev bir oyuncak gibi eğildi.

Şehirde sabah saatlerinde başlayan ve öğle saatlerine kadar devam eden şiddetli fırtına, vatandaşları tedirgin ederken, altyapıda da ciddi hasarlara neden oldu. Fırtına, özellikle yüksek bölgelerde bulunan baz istasyonlarını olumsuz etkiledi. Ordu'nun Çambaşı yaylasında konumlanan bir GSM operatörüne ait baz istasyonu direği, rüzgarın şiddeti karşısında dayanamayarak eğildi. Olay yerine gelen ekipler, hasarın boyutunu belirlemek ve acil müdahalede bulunmak için çalışmalara başladı. Şehirdeki iletişim altyapısını sağlayan bu baz istasyonunun hasar görmesi, mobil iletişimde geçici kesintilere yol açtı. Benzer altyapıya sahip diğer bölgelerde de olası hasarları önlemek amacıyla tedbirler alınmaya devam ediyor. Meteoroloji ekipleri, bölgedeki hava durumunu yakından takip ederek gerekli uyarıları yaparken, altyapı şirketleri de benzer durumların tekrarlanmaması için önleyici çalışmalarına devam ediyor.
Ordu'da geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli fırtına, doğanın gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Fırtınanın etkisiyle Çambaşı yaylasında bir GSM operatörüne ait baz istasyonu direği de adeta dev bir oyuncak gibi eğildi.

Şehirde sabah saatlerinde başlayan ve öğle saatlerine kadar devam eden şiddetli fırtına, vatandaşları tedirgin ederken, altyapıda da ciddi hasarlara neden oldu. Fırtına, özellikle yüksek bölgelerde bulunan baz istasyonlarını olumsuz etkiledi. Ordu'nun Çambaşı yaylasında konumlanan bir GSM operatörüne ait baz istasyonu direği, rüzgarın şiddeti karşısında dayanamayarak eğildi.

Olay yerine gelen ekipler, hasarın boyutunu belirlemek ve acil müdahalede bulunmak için çalışmalara başladı. Şehirdeki iletişim altyapısını sağlayan bu baz istasyonunun hasar görmesi, mobil iletişimde geçici kesintilere yol açtı.

Benzer altyapıya sahip diğer bölgelerde de olası hasarları önlemek amacıyla tedbirler alınmaya devam ediyor. Meteoroloji ekipleri, bölgedeki hava durumunu yakından takip ederek gerekli uyarıları yaparken, altyapı şirketleri de benzer durumların tekrarlanmaması için önleyici çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.