Rize’nin Vekili Ordu-Giresun’a Örnek Olsun

Gündem 26.08.2023 - 00:14, Güncelleme: 26.08.2023 - 00:14 3366+ kez okundu.
 

Rize’nin Vekili Ordu-Giresun’a Örnek Olsun

Rize Milletvekili Muhammet Avcı devreye girerek Rize-Artvin Havaalanı’ndan (RZV) İzmir’e sefer konulmasını sağladı. Ordu-Giresun Havaalanı’ndan (OGU) İzmir’e haftanın 2 iki sefer yapılıyor, yetersiz kaldığı için 7 güne çıkarılması isteniyor ancak bu konuyu sahiplenen siyasetçi yok.

 OGU’NUN FERYADINI DUYAN YOK Ordu- Giresun Havaalanı’ndan başta Trabzon lobisinin etkisiyle uçuş saatlerinin hayatın akışına ters ve uçuş noktalarının eksikliğini dile getirmeyen kalmadı. Ancak nedense Ordu-Giresun Havaalanı’nın derdini kendine dert edinen kimse çıkmadı, çıkmıyor. Yine Trabzon lobisinin etkisiyle Rize-Artvin Havaalanı’nda sefer sayılarının uçuş noktalarının eksik olmasını başta Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RZTSO) olmak üzere pek çok sivil toplum örgütü (STK) dile getiriyordu.   RZV’NİN FERYADI DUYULDU AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı bu çağrıları duydu. Hemen devreye giren Avcı, haftada iki gün Rize-Artvin- İzmir uçuşlarının başlamasını sağladı. Ordu-Giresun Havaalanı’ndan İzmir’e haftanın 2 gün uçuş yapılıyor ve bunlar Ordu-Giresun Havaalanı’ndan yapılan en dolu uçuşları oluşturuyor. Talep ise Ordu-Giresun Havaalanı İzmir uçuşlarının haftanın 7 günü yapılması. Ancak bu konuda Ordu ve Giresun’da siyasi bir girişimde bulunan yok.                  BAKIM ÇALIŞMASI SIRASINDA OGU KAPATILMAYACAK Bu arada genişletme ve bakım çalışmasına alınan Ordu Giresun Havalimanı'nın uçuş trafiğine kapatılmasının söz konusu olmadığı belirtildi. Ordu Giresun Havalimanı için 177 Milyon Lirası değerinde yatırım yapıldığı belirtilerek, apron park sayısının arttırılması, yeni taksi yolu ve zemin iyileştirme yapılacağı ifade edildi. Genişletme ve bakım çalışması sırasında hava trafiğinin devam edeceği de vurgulandı. 
Rize Milletvekili Muhammet Avcı devreye girerek Rize-Artvin Havaalanı’ndan (RZV) İzmir’e sefer konulmasını sağladı. Ordu-Giresun Havaalanı’ndan (OGU) İzmir’e haftanın 2 iki sefer yapılıyor, yetersiz kaldığı için 7 güne çıkarılması isteniyor ancak bu konuyu sahiplenen siyasetçi yok.

 OGU’NUN FERYADINI DUYAN YOK

OrduGiresun Havaalanı’ndan başta Trabzon lobisinin etkisiyle uçuş saatlerinin hayatın akışına ters ve uçuş noktalarının eksikliğini dile getirmeyen kalmadı. Ancak nedense Ordu-Giresun Havaalanı’nın derdini kendine dert edinen kimse çıkmadı, çıkmıyor. Yine Trabzon lobisinin etkisiyle Rize-Artvin Havaalanı’nda sefer sayılarının uçuş noktalarının eksik olmasını başta Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RZTSO) olmak üzere pek çok sivil toplum örgütü (STK) dile getiriyordu.

 

RZV’NİN FERYADI DUYULDU

AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı bu çağrıları duydu. Hemen devreye giren Avcı, haftada iki gün Rize-Artvin- İzmir uçuşlarının başlamasını sağladı. Ordu-Giresun Havaalanı’ndan İzmir’e haftanın 2 gün uçuş yapılıyor ve bunlar Ordu-Giresun Havaalanı’ndan yapılan en dolu uçuşları oluşturuyor. Talep ise Ordu-Giresun Havaalanı İzmir uçuşlarının haftanın 7 günü yapılması. Ancak bu konuda Ordu ve Giresun’da siyasi bir girişimde bulunan yok.             

 

 

BAKIM ÇALIŞMASI SIRASINDA OGU KAPATILMAYACAK

Bu arada genişletme ve bakım çalışmasına alınan Ordu Giresun Havalimanı'nın uçuş trafiğine kapatılmasının söz konusu olmadığı belirtildi. Ordu Giresun Havalimanı için 177 Milyon Lirası değerinde yatırım yapıldığı belirtilerek, apron park sayısının arttırılması, yeni taksi yolu ve zemin iyileştirme yapılacağı ifade edildi. Genişletme ve bakım çalışması sırasında hava trafiğinin devam edeceği de vurgulandı. 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.