Orduspor 1967 İstanbul Yolcusu

Spor 19.01.2024 - 01:25, Güncelleme: 19.01.2024 - 01:27 4636+ kez okundu.
 

Orduspor 1967 İstanbul Yolcusu

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Orduspor 1967 ikinci yarının ilk maçını oynamak için yarın sabah saatlerinde hava yolu ile İstanbul’a gidecek.

Devre arası kamp çalışmalarının ilk 5 günlük etabını kendi tesislerinde sürdürdükten sonra 10 günlük Antalya kampıyla lige hazırlanan mor beyazlılar burada 4 hazırlık maçı yaptıktan sonra Ordu’ya döndü. Devre arası kamp çalışmalarının geriye kalan bölümünü kendi tesislerinde sürdüren mor beyazlılar, bu süreçte 10 futbolcuyu kadrosuna katmayı başardı. Ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Sultanbeyli Belediyespor’a 2-1 yenilen mor beyazlılar, Pazar günü oynayacakları maçta rakibini yenip, ilk maçtaki mağlubiyetin rövanşını almakla birlikte Play-Off çıtasına bir adım daha yaklaşmak olacak. Orduspor 1967 bu karşılaşma öncesi grupta 17 puan ve averajla 8.sırada yer alırken Sultanbeyli Belediyespor ise 14 puan ve averajla 11.sırada yer alıyor. TFF 3.Lig 4.Grupta Adana 1954 takımının açık ara liderliğini koruduğu grupta Muşspor 27 puanla ikinci sırada yer alıyor. Orduspor 1967 ligin ikinci yarısının ilk maçında Sultanbeyli Belediyespor’u yenip, ikinci yarıya galibiyetle başlamanın yanı sıra zirvedeki rakiplerine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren mor beyazlılar, Sultanbeyli Belediyespor maçının ardından oynayacağı üç karşılaşmada Play-Off potası içerisinde yer alan takımlarla karşılaşacak. Orduspor 1967 Sultanbeyli Belediyespor maçının ardından kendi saha ve seyircisi önünde başkent temsilcisi Çankaya FK nü konuk ettikten sonra, Sebat Gençlik deplasmanına çıkacak. Orduspor 1967 ikinci yarının dördüncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde grup lideri Adana 1954’u konuk edecek. Orduspor 1967 takımının bu süreçte alacağı puanlar gruptaki yerini belirlemiş olacak. Orduspor 1967’de bu karşılaşma öncesi sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor. 
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Orduspor 1967 ikinci yarının ilk maçını oynamak için yarın sabah saatlerinde hava yolu ile İstanbul’a gidecek.

Devre arası kamp çalışmalarının ilk 5 günlük etabını kendi tesislerinde sürdürdükten sonra 10 günlük Antalya kampıyla lige hazırlanan mor beyazlılar burada 4 hazırlık maçı yaptıktan sonra Ordu’ya döndü. Devre arası kamp çalışmalarının geriye kalan bölümünü kendi tesislerinde sürdüren mor beyazlılar, bu süreçte 10 futbolcuyu kadrosuna katmayı başardı.

Ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Sultanbeyli Belediyespor’a 2-1 yenilen mor beyazlılar, Pazar günü oynayacakları maçta rakibini yenip, ilk maçtaki mağlubiyetin rövanşını almakla birlikte Play-Off çıtasına bir adım daha yaklaşmak olacak.

Orduspor 1967 bu karşılaşma öncesi grupta 17 puan ve averajla 8.sırada yer alırken Sultanbeyli Belediyespor ise 14 puan ve averajla 11.sırada yer alıyor. TFF 3.Lig 4.Grupta Adana 1954 takımının açık ara liderliğini koruduğu grupta Muşspor 27 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Orduspor 1967 ligin ikinci yarısının ilk maçında Sultanbeyli Belediyespor’u yenip, ikinci yarıya galibiyetle başlamanın yanı sıra zirvedeki rakiplerine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren mor beyazlılar, Sultanbeyli Belediyespor maçının ardından oynayacağı üç karşılaşmada Play-Off potası içerisinde yer alan takımlarla karşılaşacak.

Orduspor 1967 Sultanbeyli Belediyespor maçının ardından kendi saha ve seyircisi önünde başkent temsilcisi Çankaya FK nü konuk ettikten sonra, Sebat Gençlik deplasmanına çıkacak. Orduspor 1967 ikinci yarının dördüncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde grup lideri Adana 1954’u konuk edecek. Orduspor 1967 takımının bu süreçte alacağı puanlar gruptaki yerini belirlemiş olacak. Orduspor 1967’de bu karşılaşma öncesi sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.