Ordu'da 33 Araç Trafikten Men Edildi

Asayiş 14.02.2024 - 08:36, Güncelleme: 14.02.2024 - 08:36 5095+ kez okundu.
 

Ordu'da 33 Araç Trafikten Men Edildi

Ordu'da trafik güvenliği önlemleri kapsamında gerçekleştirilen yoğun denetimler sonuçlarını vermeye devam ediyor.

05 Şubat ile 11 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen denetimlerde, 37 yaralamalı trafik kazası meydana geldi ve maalesef 54 vatandaş yaralandı. Emniyet güçlerinin kararlı mücadelesi sonucunda, trafik kurallarını ihlal eden sürücülere yönelik çeşitli cezalar uygulandı. Alkol kullanımından kaynaklanan 69 olayın yanı sıra, modifiyeli araç kullanımı, drift ve hatalı şerit değiştirme gibi ihlaller de ciddi şekilde ele alındı. Ayrıca, kırmızı ışık ihlali, hız sınırlarını aşma, cep telefonuyla konuşma gibi davranışlar da denetimlerde tespit edilmiş ve cezalandırıldı. Toplamda 16.208 araç kontrol edilirken, 2.596 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu'nun çeşitli maddelerinden işlem yapıldı. Bu kapsamda, 33 araç trafikten men edilirken, 69 sürücünün sürücü belgesi geri alındı.  
Ordu'da trafik güvenliği önlemleri kapsamında gerçekleştirilen yoğun denetimler sonuçlarını vermeye devam ediyor.

05 Şubat ile 11 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen denetimlerde, 37 yaralamalı trafik kazası meydana geldi ve maalesef 54 vatandaş yaralandı.

Emniyet güçlerinin kararlı mücadelesi sonucunda, trafik kurallarını ihlal eden sürücülere yönelik çeşitli cezalar uygulandı.

Alkol kullanımından kaynaklanan 69 olayın yanı sıra, modifiyeli araç kullanımı, drift ve hatalı şerit değiştirme gibi ihlaller de ciddi şekilde ele alındı. Ayrıca, kırmızı ışık ihlali, hız sınırlarını aşma, cep telefonuyla konuşma gibi davranışlar da denetimlerde tespit edilmiş ve cezalandırıldı.

Toplamda 16.208 araç kontrol edilirken, 2.596 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu'nun çeşitli maddelerinden işlem yapıldı. Bu kapsamda, 33 araç trafikten men edilirken, 69 sürücünün sürücü belgesi geri alındı.

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.