Ordu Üniversitesi 27 Akademisyen Arıyor İşte Başvuru İçin Şartlar!

Yaşam 29.11.2023 - 00:37, Güncelleme: 29.11.2023 - 00:38 4025+ kez okundu.
 

Ordu Üniversitesi 27 Akademisyen Arıyor İşte Başvuru İçin Şartlar!

Ordu Üniversitesi Rektörlüğü, 27 öğretim üyesi alımı yapacak. Adaylar, 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamak zorundalar. Başvurular 12 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek.

Başvuru Süreci Profesör adayları, Doçent adayları ve Doktor Öğretim Üyesi adayları için ayrı ayrı başvuru şartları bulunmakta olup, başvuru süreci ve belgelerle ilgili detaylı bilgiler üniversitenin resmi web sitesi olan www.odu.edu.tr adresinde yer alıyor.   Gerekli Belgeler Başvuru yapacak adaylar, başvuru formunu doldurarak özgeçmişleri, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış belgeleri, fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil kaydı ve diğer belgelerle birlikte ilgili birime başvuruda bulunmalıdırlar.   Genel Şartlar Adayların dikkat etmeleri gereken genel şartlar arasında, başvuru dosyalarında yer alacak yayınların ulusal ve uluslararası indeksleri, hizmet belgesi, yurtdışından alınan diplomaların denkliği gibi önemli noktalar bulunuyor.   Son Tarih Başvuruların son tarihi 12 Aralık 2023 olarak belirlenmiş olup, süresi içinde yapılmayan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak.
Ordu Üniversitesi Rektörlüğü, 27 öğretim üyesi alımı yapacak. Adaylar, 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamak zorundalar. Başvurular 12 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek.

Başvuru Süreci

Profesör adayları, Doçent adayları ve Doktor Öğretim Üyesi adayları için ayrı ayrı başvuru şartları bulunmakta olup, başvuru süreci ve belgelerle ilgili detaylı bilgiler üniversitenin resmi web sitesi olan www.odu.edu.tr adresinde yer alıyor.

 

Gerekli Belgeler

Başvuru yapacak adaylar, başvuru formunu doldurarak özgeçmişleri, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış belgeleri, fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil kaydı ve diğer belgelerle birlikte ilgili birime başvuruda bulunmalıdırlar.

 

Genel Şartlar

Adayların dikkat etmeleri gereken genel şartlar arasında, başvuru dosyalarında yer alacak yayınların ulusal ve uluslararası indeksleri, hizmet belgesi, yurtdışından alınan diplomaların denkliği gibi önemli noktalar bulunuyor.

 

Son Tarih

Başvuruların son tarihi 12 Aralık 2023 olarak belirlenmiş olup, süresi içinde yapılmayan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.