Ordu AquaParkta Feci Kaza: 1 Ölü 1 Yaralı

Gündem 27.06.2024 - 17:38, Güncelleme: 27.06.2024 - 17:38 2782+ kez okundu.
 

Ordu AquaParkta Feci Kaza: 1 Ölü 1 Yaralı

Ordu Perşembe İlçesi Efirli Mahallesi’nde Aquapark’ta meydana gelen olayda bir çocuk havuzda elektrik akımına kapıldı.

Perşembe İlçesi Efirli Mahallesi’nde Aquapark’ta meydana gelen olayda bir çocuk havuzda elektrik akımına kapıldı. İşletme ortağı Mustafa Kemal Günay (48), 9 yaşındaki Elif Naz Derdiyokoğlu’nun elektrik akımına kapıldığını fark ederek kurtarmak istedi. Ancak kendisi elektrik akımına kapılarak kalbi durdu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Ordu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Kemal Günay kurtarılamadı. Elif Naz Derdiyokoğlu  ise hastanedeki işlemlerinin ardından Samsun’daki özel bir hastaneye sevk edildi ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.
Ordu Perşembe İlçesi Efirli Mahallesi’nde Aquapark’ta meydana gelen olayda bir çocuk havuzda elektrik akımına kapıldı.

Perşembe İlçesi Efirli Mahallesi’nde Aquapark’ta meydana gelen olayda bir çocuk havuzda elektrik akımına kapıldı.

İşletme ortağı Mustafa Kemal Günay (48), 9 yaşındaki Elif Naz Derdiyokoğlu’nun elektrik akımına kapıldığını fark ederek kurtarmak istedi. Ancak kendisi elektrik akımına

kapılarak kalbi durdu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Ordu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Kemal Günay kurtarılamadı.

Elif Naz Derdiyokoğlu  ise hastanedeki işlemlerinin ardından Samsun’daki özel bir hastaneye sevk edildi ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.