OKUL SPORLARI HEYECANI BAŞLADI

Spor 10.10.2023 - 01:07, Güncelleme: 10.10.2023 - 01:07 2145+ kez okundu.
 

OKUL SPORLARI HEYECANI BAŞLADI

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyetleri başladı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyetleri başladı. Altınordu Atatürk Spor Salonunda oynanan Gençler Voleybol müsabakaları ile açılışı gerçekleşen 2023-2024 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında voleybol genç kızlar kategorisinde Final Koleji Cumhuriyet Anadolu Lisesini tie-break setinde 3-2 mağlup ederek turnuvaya başladı. Okullardaki gençleri, sporun disiplinli ve sağlıklı dünyasıyla buluşturmayı hedefleyen bu faaliyetler, Ordu'daki birçok okulu spor arenalarında karşı karşıya getirecek. Bu etkinliklerle sadece fiziksel gelişim değil, aynı zamanda takım çalışması ve sosyal beceri gelişimi de destekleniyor. Okul sporları genç kızlar voleybol karşılaşmaları 10-13 Ekim 2023 oynanacak eleme maçları ile devam edecek.    
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyetleri başladı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyetleri başladı.
Altınordu Atatürk Spor Salonunda oynanan Gençler Voleybol müsabakaları ile açılışı gerçekleşen 2023-2024 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında voleybol genç kızlar kategorisinde Final Koleji Cumhuriyet Anadolu Lisesini tie-break setinde 3-2 mağlup ederek turnuvaya başladı.
Okullardaki gençleri, sporun disiplinli ve sağlıklı dünyasıyla buluşturmayı hedefleyen bu faaliyetler, Ordu'daki birçok okulu spor arenalarında karşı karşıya getirecek. Bu etkinliklerle sadece fiziksel gelişim değil, aynı zamanda takım çalışması ve sosyal beceri gelişimi de destekleniyor.
Okul sporları genç kızlar voleybol karşılaşmaları 10-13 Ekim 2023 oynanacak eleme maçları ile devam edecek.  

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.