Mesudiye Belediye Başkanı, Müjdeli Haberi Duyurdu!

Yaşam 31.08.2023 - 03:28, Güncelleme: 31.08.2023 - 03:28 3060+ kez okundu.
 

Mesudiye Belediye Başkanı, Müjdeli Haberi Duyurdu!

Karadeniz Akdeniz Yolu 45 gün sonra ulaşıma açılacak.

Ordu'da 8-10 Temmuz tarihleri arasında yaşanan sel felaketine bağlı heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Karadeniz Akdeniz Yolu'nun (Dereyolu) ihalesi gerçekleşti. Yol 45 gün içerisinde ulaşıma açılacak. Ordu'nun Altınordu ilçesi ile Mesudiye ilçesine direkt dolaylı olarak ise 50 ile ulaşım sağlayan Karadeniz Akdeniz Yolu'nun yeniden ulaşıma açılması için çalışmalar başladı. Güzrrgahta 8-10 Temmuz tarihleri arasında meydana gelen sel afeti sonrası oluşan heyelan yolu trafiğe kapattı. Mesudiye Belediye Başkanı Muammer Özer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, heyelanlı bölgenin ulaşıma açılması için ihalenin gerçekleştiğini söyledi. Özer yaptığı açıklamada, "Çok şükür dereyolunda heyelan nedeniyle kapanan yolumu: ihale edilerek müteahhit firma tarafından yapımına başlandı. İnşallah 45 gün içerisinde ulaşıma açılacaktır" ifadelerine yer verdi.
Karadeniz Akdeniz Yolu 45 gün sonra ulaşıma açılacak.

Ordu'da 8-10 Temmuz tarihleri arasında yaşanan sel felaketine bağlı heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Karadeniz Akdeniz Yolu'nun (Dereyolu) ihalesi gerçekleşti. Yol 45 gün içerisinde ulaşıma açılacak.

Ordu'nun Altınordu ilçesi ile Mesudiye ilçesine direkt dolaylı olarak ise 50 ile ulaşım sağlayan Karadeniz Akdeniz Yolu'nun yeniden ulaşıma açılması için çalışmalar başladı.

Güzrrgahta 8-10 Temmuz tarihleri arasında meydana gelen sel afeti sonrası oluşan heyelan yolu trafiğe kapattı.

Mesudiye Belediye Başkanı Muammer Özer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, heyelanlı bölgenin ulaşıma açılması için ihalenin gerçekleştiğini söyledi.

Özer yaptığı açıklamada,

"Çok şükür dereyolunda heyelan nedeniyle kapanan yolumu: ihale edilerek müteahhit firma tarafından yapımına başlandı. İnşallah 45 gün içerisinde ulaşıma açılacaktır" ifadelerine yer verdi.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.