Judocular Avrupa Kupasında Büyük Başarı Elde Etti

Spor 23.07.2024 - 09:04, Güncelleme: 23.07.2024 - 09:04 4591+ kez okundu.
 

Judocular Avrupa Kupasında Büyük Başarı Elde Etti

20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde Kocaeli ilinde Kocaeli Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Judo Yıldızlar Avrupa Kupası'nda Ordu'lu judocular büyük bir başarıya imza attı.

20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde Kocaeli ilinde Kocaeli Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Judo Yıldızlar Avrupa Kupası'nda Ordu'lu judocular büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Judo Birliği (EJU) tarihinde ilk kez düzenlenen ve ülkemizde başlayan Yıldızlar Avrupa Kupası'na 6 ülkeden toplam 156 yıldız sporcu katıldı. 66 kg kategorisinde Eren GENÇ üçüncü olurken, 57 kg kategorisinde Nilda YILDIZ da üçüncülük elde etti. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, sporcularımızın bu büyük başarısı hakkında şu açıklamayı yaptı: "Ordu'lu genç sporcularımızın uluslararası arenada böyle önemli başarılar elde etmeleri bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Eren ve Nilda'yı yürekten tebrik ediyorum. Onların azmi ve disiplini, diğer genç sporcularımıza da ilham verecektir. Gençlerimizin spor alanındaki bu tür başarıları, gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarının bir göstergesidir. Onların yanında olmaya ve her zaman desteklemeye devam edeceğiz." Bu önemli turnuvada elde edilen başarılar, Ordu'nun genç yeteneklerinin uluslararası düzeyde ne kadar başarılı olabileceklerinin bir kanıtı oldu. Hem Eren GENÇ hem de Nilda YILDIZ, üstün performanslarıyla gelecek vaat eden sporcular olduklarını bir kez daha gösterdiler. Ordu'nun genç judocuları, bu başarılarıyla hem şehri hem de Türkiye'yi gururlandırdı.
20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde Kocaeli ilinde Kocaeli Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Judo Yıldızlar Avrupa Kupası'nda Ordu'lu judocular büyük bir başarıya imza attı.

20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde Kocaeli ilinde Kocaeli Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Judo Yıldızlar Avrupa Kupası'nda Ordu'lu judocular büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Judo Birliği (EJU) tarihinde ilk kez düzenlenen ve ülkemizde başlayan Yıldızlar Avrupa Kupası'na 6 ülkeden toplam 156 yıldız sporcu katıldı.

66 kg kategorisinde Eren GENÇ üçüncü olurken, 57 kg kategorisinde Nilda YILDIZ da üçüncülük elde etti. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, sporcularımızın bu büyük başarısı hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Ordu'lu genç sporcularımızın uluslararası arenada böyle önemli başarılar elde etmeleri bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Eren ve Nilda'yı yürekten tebrik ediyorum. Onların azmi ve disiplini, diğer genç sporcularımıza da ilham verecektir. Gençlerimizin spor alanındaki bu tür başarıları, gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarının bir göstergesidir. Onların yanında olmaya ve her zaman desteklemeye devam edeceğiz."

Bu önemli turnuvada elde edilen başarılar, Ordu'nun genç yeteneklerinin uluslararası düzeyde ne kadar başarılı olabileceklerinin bir kanıtı oldu. Hem Eren GENÇ hem de Nilda YILDIZ, üstün performanslarıyla gelecek vaat eden sporcular olduklarını bir kez daha gösterdiler. Ordu'nun genç judocuları, bu başarılarıyla hem şehri hem de Türkiye'yi gururlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.