Gölköy Devlet Hastanesi Yükseliyor

Yaşam 25.12.2023 - 23:50, Güncelleme: 25.12.2023 - 23:50 9417+ kez okundu.
 

Gölköy Devlet Hastanesi Yükseliyor

Toplam 15.000 Metrekare kapalı alana sahip olan ve 75 yatak kapasiteli olacak şekilde planlanan Gölköy Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Gölköy devlet hastanesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1500 metrekare kapalı alana sahip olacak Hastane toplam 75 yatak kapasitesi olacak şekilde planlandı.   Gölköy Devlet Hastanesine ilişkin Belediye Başkanı Fikri Uludağ da sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yayınladı. Uludağ mesajında; “ Toplam 15.000 Metrekare kapalı alana sahip olan ve 75 yataklı olarak planlanan yeni hizmet binasında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Yeni Gölköy Devlet Hastanesi tamamlandığında, Gölköy ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlara modern ve daha iyi şartlarda hizmet vermeye devam edecek. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı
Toplam 15.000 Metrekare kapalı alana sahip olan ve 75 yatak kapasiteli olacak şekilde planlanan Gölköy Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Gölköy devlet hastanesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1500 metrekare kapalı alana sahip olacak Hastane toplam 75 yatak kapasitesi olacak şekilde planlandı.

 

Gölköy Devlet Hastanesine ilişkin Belediye Başkanı Fikri Uludağ da sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yayınladı. Uludağ mesajında; “ Toplam 15.000 Metrekare kapalı alana sahip olan ve 75 yataklı olarak planlanan yeni hizmet binasında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Yeni Gölköy Devlet Hastanesi tamamlandığında, Gölköy ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlara modern ve daha iyi şartlarda hizmet vermeye devam edecek. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.