EKREM ŞENTÜRK’TE BEN YOKUM DEDİ

Siyaset 30.04.2024 - 08:49, Güncelleme: 30.04.2024 - 08:49 2765 kez okundu.
 

EKREM ŞENTÜRK’TE BEN YOKUM DEDİ

İYİ Parti Ordu’da kan kaybetmeye devam ediyor.

İYİ Parti Ordu’da kan kaybetmeye devam ediyor. 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti önceki dönem Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Yeşilalan’ın yönetim kurulu ekibiyle birlikte toplu şekilde istifa etmesi geniş yankı uyandırmıştı. İYİ Partinin 5. Kurultayı’nın ardından Genel Başkanlığa seçilen Ordu’lu Musavvat Dervişoğlu’na ilk soğuk duş ise yine memleketi Ordu’dan geldi.  Kurultay’ın ardından İYİ Parti önceki dönem Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’de bundan sonra ki süreçte ben yokum diyerek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifasını kamuoyuna duyurdu. Şentürk, yaptığı paylaşımda; “Kıymetli yol arkadaşlarım, Saygıdeğer kamuoyu, Üç yıla yakın ( Temmuz 2020- Ocak 2023) sevgiyle, inanarak, anlam yükleyerek il başkanlığını yapmış olduğum İYİ PARTİ İl başkanlığım sürecinde ve sonrasında bizlerden desteğini, duasını, emeğini esirgemeyen, maddi manevi hep yanımızda olan, kadim dostlarıma, kamuoyuna yürekten teşekkür eder, saygı ve muhabbetlerimi sunarım.  Bugün itibariyle İYİ PARTİ üyeliğimi sonlandırıyorum. Referans olabilmek için inanmak gerekir; inanç ve güvenin bitiğinde de referans olmamanın erdem olduğunu da bilmek gerek” dedi.
İYİ Parti Ordu’da kan kaybetmeye devam ediyor.

İYİ Parti Ordu’da kan kaybetmeye devam ediyor. 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti önceki dönem Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Yeşilalan’ın yönetim kurulu ekibiyle birlikte toplu şekilde istifa etmesi geniş yankı uyandırmıştı.
İYİ Partinin 5. Kurultayı’nın ardından Genel Başkanlığa seçilen Ordu’lu Musavvat Dervişoğlu’na ilk soğuk duş ise yine memleketi Ordu’dan geldi. 
Kurultay’ın ardından İYİ Parti önceki dönem Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’de bundan sonra ki süreçte ben yokum diyerek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifasını kamuoyuna duyurdu.
Şentürk, yaptığı paylaşımda; “Kıymetli yol arkadaşlarım, Saygıdeğer kamuoyu, Üç yıla yakın ( Temmuz 2020- Ocak 2023) sevgiyle, inanarak, anlam yükleyerek il başkanlığını yapmış olduğum İYİ PARTİ İl başkanlığım sürecinde ve sonrasında bizlerden desteğini, duasını, emeğini esirgemeyen, maddi manevi hep yanımızda olan, kadim dostlarıma, kamuoyuna yürekten teşekkür eder, saygı ve muhabbetlerimi sunarım. 
Bugün itibariyle İYİ PARTİ üyeliğimi sonlandırıyorum. Referans olabilmek için inanmak gerekir; inanç ve güvenin bitiğinde de referans olmamanın erdem olduğunu da bilmek gerek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.