Çok Sayıda Şüpheli Tutuklandı

Asayiş 07.02.2024 - 11:04, Güncelleme: 07.02.2024 - 11:04 7289+ kez okundu.
 

Çok Sayıda Şüpheli Tutuklandı

Ordu'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonuç verdi. Son günlerde artan uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde çok sayıda şüpheli adli makamlara sevk edildi.

Ordu'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonuç verdi. Son günlerde artan uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde çok sayıda şüpheli adli makamlara sevk edildi. İşte detaylar: 29 Ocak 2024 tarihinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları bir araçta yaptıkları aramada 476 gram esrar ele geçirdi. Araçta bulunan şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak suçlarından adli işlemlere tabi tutuldu. Aynı tarih içerisinde, Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 5 şüpheli şahsı uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işleme tabi tuttu. 30 Ocak 2024'te yapılan operasyonlarda bir ikamette 25 gram esrar maddesi ele geçirildi. Bu operasyonda da bir şüpheli uyuşturucu madde ticaretinden ve kullanmaktan dolayı adli makamlara sevk edildi. 31 Ocak 2024'te, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri iki şüpheliyi uyuşturucu madde ticaretinden ve kullanmaktan dolayı adli makamlara sevk etti. 2 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, bir araçta bulunan 2 şahsın üzerlerinde yapılan aramada 55 gram metamfetamin ele geçirildi. Bu operasyonda tutuklanan şahıslardan biri adli makamlarca tutuklandı. Son olarak, 3 Şubat 2024 tarihinde yapılan operasyonlarda bir şahsın üzerinde 2 gram esrar maddesi bulundu ve bu şahıs hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca, bir araçta ve içerisinde yapılan aramada 3 gram metamfetamin ele geçirildi ve bu durumla ilgili şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edildi. 3 Şubat 2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir araçta yaptığı aramada ise 11 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi ve ilgili şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.  
Ordu'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonuç verdi. Son günlerde artan uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde çok sayıda şüpheli adli makamlara sevk edildi.

Ordu'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonuç verdi. Son günlerde artan uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde çok sayıda şüpheli adli makamlara sevk edildi. İşte detaylar:

29 Ocak 2024 tarihinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları bir araçta yaptıkları aramada 476 gram esrar ele geçirdi. Araçta bulunan şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak suçlarından adli işlemlere tabi tutuldu.

Aynı tarih içerisinde, Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 5 şüpheli şahsı uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işleme tabi tuttu.

30 Ocak 2024'te yapılan operasyonlarda bir ikamette 25 gram esrar maddesi ele geçirildi. Bu operasyonda da bir şüpheli uyuşturucu madde ticaretinden ve kullanmaktan dolayı adli makamlara sevk edildi.

31 Ocak 2024'te, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri iki şüpheliyi uyuşturucu madde ticaretinden ve kullanmaktan dolayı adli makamlara sevk etti.

2 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, bir araçta bulunan 2 şahsın üzerlerinde yapılan aramada 55 gram metamfetamin ele geçirildi. Bu operasyonda tutuklanan şahıslardan biri adli makamlarca tutuklandı.

Son olarak, 3 Şubat 2024 tarihinde yapılan operasyonlarda bir şahsın üzerinde 2 gram esrar maddesi bulundu ve bu şahıs hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca, bir araçta ve içerisinde yapılan aramada 3 gram metamfetamin ele geçirildi ve bu durumla ilgili şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edildi.

3 Şubat 2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir araçta yaptığı aramada ise 11 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi ve ilgili şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.