BULUT GÜRSOY'DAN BABA OCAĞINA DAVET

Siyaset 10.10.2024 - 09:08, Güncelleme: 10.10.2024 - 09:08 1797 kez okundu.
 

BULUT GÜRSOY'DAN BABA OCAĞINA DAVET

Gürsoy, "Ailemiz büyüyor, sizlerin katılımı ile daha da güçleneceğiz" diyerek, yeni üyelere çağrı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, partilerine üye olan vatandaşlara teşekkür ederek ülkesi için elini taşın altına koymak isteyen herkesi doğru çıkarsız bir siyasete Cumhuriyet Halk Partisine destek olmaya davet etti. Gürsoy, "Ailemiz büyüyor, sizlerin katılımı ile daha da güçleneceğiz" diyerek, yeni üyelere çağrı yaptı. GÜÇLENMEK İÇİN GELİN BABA EVİNE Gürsoy, elde edilen başarıların ardındaki en büyük gücün birliktelik olduğunu vurguladı. "Gelin baba evine güçlenelim. Birlikte daha fazla insanın sesi olalım, daha fazla kimsesiz kalmasın." diyerek, yeni üyelerin katılımının önemini ifade etti. KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLALIM "Partimiz, her kesimden insanı kucaklayarak, kimsesizlerin kimsesi olmayı amaçlıyor." diyen Gürsoy, toplumsal dayanışma ile daha zengin bir toplum yaratmanın mümkün olduğuna dikkat çekti. HEP BERABER ZENGİNLEŞELİM Gürsoy, "Hep birlikte bu güzel ülkemizin yüzünü güldürelim. Ülkemizi daha güçlü, daha zengin bir hale getirmek için  Türkiye’nin geleceği için hepimize görev düşüyor." çağrısında bulundu. BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN KAPILARIMIZ AÇIK Son olarak, "Büyük, güçlü ve zengin Türkiye için baba evi sizleri bekliyor. Gelin, bu aileye katılın ve Türkiye’yi birlikte daha ileriye taşıyalım." diyerek, yeni üyelere davet niteliğinde bir mesaj verdi. Bulut Gürsoy, tüm partililere ve potansiyel üyelere teşekkür ederek, birlik beraberliğin önemini bir kez daha vurguladı.
Gürsoy, "Ailemiz büyüyor, sizlerin katılımı ile daha da güçleneceğiz" diyerek, yeni üyelere çağrı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, partilerine üye olan vatandaşlara teşekkür ederek ülkesi için elini taşın altına koymak isteyen herkesi doğru çıkarsız bir siyasete Cumhuriyet Halk Partisine destek olmaya davet etti.

Gürsoy, "Ailemiz büyüyor, sizlerin katılımı ile daha da güçleneceğiz" diyerek, yeni üyelere çağrı yaptı.

GÜÇLENMEK İÇİN GELİN BABA EVİNE

Gürsoy, elde edilen başarıların ardındaki en büyük gücün birliktelik olduğunu vurguladı. "Gelin baba evine güçlenelim. Birlikte daha fazla insanın sesi olalım, daha fazla kimsesiz kalmasın." diyerek, yeni üyelerin katılımının önemini ifade etti.

KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLALIM

"Partimiz, her kesimden insanı kucaklayarak, kimsesizlerin kimsesi olmayı amaçlıyor." diyen Gürsoy, toplumsal dayanışma ile daha zengin bir toplum yaratmanın mümkün olduğuna dikkat çekti.

HEP BERABER ZENGİNLEŞELİM

Gürsoy, "Hep birlikte bu güzel ülkemizin yüzünü güldürelim. Ülkemizi daha güçlü, daha zengin bir hale getirmek için  Türkiye’nin geleceği için hepimize görev düşüyor." çağrısında bulundu.

BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN KAPILARIMIZ AÇIK

Son olarak, "Büyük, güçlü ve zengin Türkiye için baba evi sizleri bekliyor. Gelin, bu aileye katılın ve Türkiye’yi birlikte daha ileriye taşıyalım." diyerek, yeni üyelere davet niteliğinde bir mesaj verdi.

Bulut Gürsoy, tüm partililere ve potansiyel üyelere teşekkür ederek, birlik beraberliğin önemini bir kez daha vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.