BAŞKAN KARLIBEL “ÇAMBAŞI YOLUNUN (3 AYLIK !!!) ÇALIŞMALARLA BİTMESİNİ BEKLİYORUZ”

Gündem 10.06.2024 - 16:41, Güncelleme: 10.06.2024 - 16:41 2080 kez okundu.
 

BAŞKAN KARLIBEL “ÇAMBAŞI YOLUNUN (3 AYLIK !!!) ÇALIŞMALARLA BİTMESİNİ BEKLİYORUZ”

Altınordu – Kabadüz arasındaki destinasyon alanlarını ve yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek üzere bölgeye giden Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) heyeti yılan hikayesine dönen Çambaşı yolunun biran önce tamamlanması istendi.

Altınordu – Kabadüz arasındaki destinasyon alanlarını ve yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek üzere bölgeye giden Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) heyeti yılan hikayesine dönen Çambaşı yolunun biran önce tamamlanması istendi. Programa, OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, Meclis Başkanı Necat Avcı, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yılmaz ve OTSO üyesi turizm sektör temsilcileri katıldı. Heyet ilk önce Kurul Kalesi’ne giderek Kurul Kalesi’ndeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Kabadüz Belediye Başkanlığını ve bölgede bulunan oda üyelerini ziyaret ederek taleplerini dinledi. “ Müzenin İlimize Kazandırılması İçin Çalışacağız” Kurul Kalesi ziyaretinde açıklama yapan Başkan Karlıbel; “Bugün turizm temsilcilerimizle bir dizi ziyaret yaptık.  İlk önce Kurul Kalesine giderek çalışmalar hakkında yerinde bilgi aldık ve yapılması gerekenleri konuştuk. İnşallah ilimiz için son derece öneme sahip olan Kurul Kalesi çalışmaları biran önce tamamlanır ve turizme daha fazla katkı sağlar. Burada yapılan kazı çalışmalarında birçok eserin çıktığını biliyoruz. Bu çıkan eserleri sergilemek ve Kibele heykelinin Ordu’ya gelmesi için müzenin biran önce ilimize kazandırılması için çalışacağız” dedi. Heyet daha sonra Ordu ilinin en önemli turizm alanı olan Çambaşı Yayla yolunun yapım çalışmalarının devam ettiği bölgeleri ve şantiye alanlarını ziyaret etti. “Turizm Pastasından Az Pay Almaya Devam Ediyoruz” Çambaşı yolu yapım çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Karlıbel; “Yapmış olduğumuz ziyaretlerden en önemlisi de bizim her zaman sorunlarımızın başında yer alan ve yılan hikayesine dönen meşhur Çambaşı yolumuzdur. Yaklaşık 8 yıldır adım atılmayan Çambaşı yolumuz için bu güzel havalarda dahi çalışma yapılmadığını da yerinde gördük. Şantiyelerin hiçbir tanesi aktif değil, yolda herhangi bir faaliyet yok, bayramdan sonra çalışılacağı söyleniyor, bayramdan sonra başlanıldığında da bu işe Eylül sonunda, Ekim başında son buluyor. Yani yılda 3 aylık çalışmalarla bu yolun bitmesini bekliyoruz. Bizim bölgedeki tesislerimiz ya da yeni yapılan yatırımlar olmazsa olmaz yol yüzünden kan kaybediyorlar ve Karadeniz’in turizm pastasından daha az pay almaya devam ediyoruz. İnşallah yetkililer buradaki insanların sıkıntılarını biraz daha hissederler, siyasilerimiz de buraya kaynak aktarma konusunda birkaç adım daha atarlar. Biz onlardan destek ve ilgi bekliyoruz. Eli taşın altında olanlar, geçimini turizmden ve buradan sağlayanlar, bu işe katkı sağlayan herkes mağdur, bu mağduriyetin giderilmesini, Ordu’nun kalkınma yolundaki en önemli etkenlerinden olan turizmin de daha öne çıkmasını istiyoruz. Gayretimiz de bu yönde inşallah sonuç alırız” ifadelerini kullandı.
Altınordu – Kabadüz arasındaki destinasyon alanlarını ve yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek üzere bölgeye giden Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) heyeti yılan hikayesine dönen Çambaşı yolunun biran önce tamamlanması istendi.

Altınordu – Kabadüz arasındaki destinasyon alanlarını ve yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek üzere bölgeye giden Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) heyeti yılan hikayesine dönen Çambaşı yolunun biran önce tamamlanması istendi.

Programa, OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, Meclis Başkanı Necat Avcı, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yılmaz ve OTSO üyesi turizm sektör temsilcileri katıldı.

Heyet ilk önce Kurul Kalesi’ne giderek Kurul Kalesi’ndeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Kabadüz Belediye Başkanlığını ve bölgede bulunan oda üyelerini ziyaret ederek taleplerini dinledi.

“ Müzenin İlimize Kazandırılması İçin Çalışacağız”

Kurul Kalesi ziyaretinde açıklama yapan Başkan Karlıbel; “Bugün turizm temsilcilerimizle bir dizi ziyaret yaptık.  İlk önce Kurul Kalesine giderek çalışmalar hakkında yerinde bilgi aldık ve yapılması gerekenleri konuştuk. İnşallah ilimiz için son derece öneme sahip olan Kurul Kalesi çalışmaları biran önce tamamlanır ve turizme daha fazla katkı sağlar. Burada yapılan kazı çalışmalarında birçok eserin çıktığını biliyoruz. Bu çıkan eserleri sergilemek ve Kibele heykelinin Ordu’ya gelmesi için müzenin biran önce ilimize kazandırılması için çalışacağız” dedi.

Heyet daha sonra Ordu ilinin en önemli turizm alanı olan Çambaşı Yayla yolunun yapım çalışmalarının devam ettiği bölgeleri ve şantiye alanlarını ziyaret etti.

“Turizm Pastasından Az Pay Almaya Devam Ediyoruz”

Çambaşı yolu yapım çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Karlıbel; “Yapmış olduğumuz ziyaretlerden en önemlisi de bizim her zaman sorunlarımızın başında yer alan ve yılan hikayesine dönen meşhur Çambaşı yolumuzdur. Yaklaşık 8 yıldır adım atılmayan Çambaşı yolumuz için bu güzel havalarda dahi çalışma yapılmadığını da yerinde gördük. Şantiyelerin hiçbir tanesi aktif değil, yolda herhangi bir faaliyet yok, bayramdan sonra çalışılacağı söyleniyor, bayramdan sonra başlanıldığında da bu işe Eylül sonunda, Ekim başında son buluyor. Yani yılda 3 aylık çalışmalarla bu yolun bitmesini bekliyoruz. Bizim bölgedeki tesislerimiz ya da yeni yapılan yatırımlar olmazsa olmaz yol yüzünden kan kaybediyorlar ve Karadeniz’in turizm pastasından daha az pay almaya devam ediyoruz. İnşallah yetkililer buradaki insanların sıkıntılarını biraz daha hissederler, siyasilerimiz de buraya kaynak aktarma konusunda birkaç adım daha atarlar. Biz onlardan destek ve ilgi bekliyoruz. Eli taşın altında olanlar, geçimini turizmden ve buradan sağlayanlar, bu işe katkı sağlayan herkes mağdur, bu mağduriyetin giderilmesini, Ordu’nun kalkınma yolundaki en önemli etkenlerinden olan turizmin de daha öne çıkmasını istiyoruz. Gayretimiz de bu yönde inşallah sonuç alırız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.