YILDIZI PARLAYAN ŞEHİR ALTINORDU

Gündem 19.08.2022 - 16:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2688+ kez okundu.
 

YILDIZI PARLAYAN ŞEHİR ALTINORDU

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in altyapı ve ulaşım alanında hayata geçirdiği yatırımlar şehri güçlü bir altyapı ve ulaşım ağına kavuşturuyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in altyapı ve ulaşım alanında hayata geçirdiği yatırımlar şehri güçlü bir altyapı ve ulaşım ağına kavuşturuyor. Başkan Aşkın Tören’in önemli ulaşım yatırımlarından biri olan ve 72 mahalleyi kapsayan beton yol programı belirlenen hedefler doğrultusunda mahalle mahalle ilerlemeye devam ediyor. TOPLUCA MAHALLESİ'NDE DE YÜZLER GÜLDÜ Kırsal mahallelerde çoğu yerlerde yıllardır Ambulansın dahi giremediği sokaklarda ulaşımı sorun olmaktan çıkaran beton yol çalışmalarında Topluca Mahallesinde de yüzler güldü. Topluca Mahallesi Sarıahmetoğlu Sokak ve Mezarlık yolu da standardı yüksek, güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu. BAŞKAN TÖREN "ŞEHRİMİZ İÇİN, İNSANIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR" Ulaşabilir ve Yaşanabilir şehir vurgusu yapan Başkan Aşkın Tören "Göreve geldiğimiz günden bu yana yol medeniyettir inancıyla şehirde  ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak için canla başla çalışıyoruz. Bu hedefimizde de önemli bir aşama kaydettik. "Ulaşılabilir" ve "yaşanabilir" şehir dedik. Bunu söylerken de "bütün şehir eşit hizmet" ilkemizi ortaya koyduk. Hedeflerimizden sapmadan, ilkelerimizden taviz vermeden şehrimizin sorunlarına, ihtiyaç ve talepleri çözümler üretmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızın vatandaşlarımızda memnuniyete, rızaya ve hayır duaya vesile olduğunu görmek bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Şehrimize ve aziz hemşehrilerimize hizmet yolunda geceyi gündüze katarak  çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. MUHTAR BEYAZIT "AŞKIN BAŞKANIMIZIN ÇOK GÜZEL HİZMETLERİ VAR" "Köyümüze bugüne kadar böyle hizmet olmamıştır" diyen Topluca Muhtarı Hüseyin Beyazıt "Köyümüze yapılan hizmetlerden dolayı Sayın başkanıma teşekkür ederim Allah razı olsun. Bugüne kadar böyle bir hizmet olmamıştır. Aşkın Başkanımızın çok güzel hizmetleri var. Allah Aşkın Başkanı başımızdan eksik etmesin, Allah başkanımızdan razı olsun" sözleriyle teşekkürlerini iletti.   
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in altyapı ve ulaşım alanında hayata geçirdiği yatırımlar şehri güçlü bir altyapı ve ulaşım ağına kavuşturuyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in altyapı ve ulaşım alanında hayata geçirdiği yatırımlar şehri güçlü bir altyapı ve ulaşım ağına kavuşturuyor.
Başkan Aşkın Tören’in önemli ulaşım yatırımlarından biri olan ve 72 mahalleyi kapsayan beton yol programı belirlenen hedefler doğrultusunda mahalle mahalle ilerlemeye devam ediyor.
TOPLUCA MAHALLESİ'NDE DE YÜZLER GÜLDÜ
Kırsal mahallelerde çoğu yerlerde yıllardır Ambulansın dahi giremediği sokaklarda ulaşımı sorun olmaktan çıkaran beton yol çalışmalarında Topluca Mahallesinde de yüzler güldü. Topluca Mahallesi Sarıahmetoğlu Sokak ve Mezarlık yolu da standardı yüksek, güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.
BAŞKAN TÖREN "ŞEHRİMİZ İÇİN, İNSANIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR"
Ulaşabilir ve Yaşanabilir şehir vurgusu yapan Başkan Aşkın Tören "Göreve geldiğimiz günden bu yana yol medeniyettir inancıyla şehirde  ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak için canla başla çalışıyoruz. Bu hedefimizde de önemli bir aşama kaydettik. "Ulaşılabilir" ve "yaşanabilir" şehir dedik. Bunu söylerken de "bütün şehir eşit hizmet" ilkemizi ortaya koyduk. Hedeflerimizden sapmadan, ilkelerimizden taviz vermeden şehrimizin sorunlarına, ihtiyaç ve talepleri çözümler üretmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızın vatandaşlarımızda memnuniyete, rızaya ve hayır duaya vesile olduğunu görmek bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Şehrimize ve aziz hemşehrilerimize hizmet yolunda geceyi gündüze katarak  çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
MUHTAR BEYAZIT "AŞKIN BAŞKANIMIZIN ÇOK GÜZEL HİZMETLERİ VAR"
"Köyümüze bugüne kadar böyle hizmet olmamıştır" diyen Topluca Muhtarı Hüseyin Beyazıt "Köyümüze yapılan hizmetlerden dolayı Sayın başkanıma teşekkür ederim Allah razı olsun. Bugüne kadar böyle bir hizmet olmamıştır. Aşkın Başkanımızın çok güzel hizmetleri var. Allah Aşkın Başkanı başımızdan eksik etmesin, Allah başkanımızdan razı olsun" sözleriyle teşekkürlerini iletti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.