Uyuşturucu İmalatçısına JASAT Darbesi!

Asayiş 27.08.2024 - 08:30, Güncelleme: 27.08.2024 - 08:30 5049+ kez okundu.
 

Uyuşturucu İmalatçısına JASAT Darbesi!

Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ve Asayiş Timi, Altınordu ilçesi Yağızlı Mahallesi'nde uyuşturucu madde imal ve ticareti ile yasadışı kenevir ekimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti

Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ve Asayiş Timi, Altınordu ilçesi Yağızlı Mahallesi'nde uyuşturucu madde imal ve ticareti ile yasadışı kenevir ekimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen araştırmalar sonucunda, 22 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda E.Z. (64) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin ev, eklentileri ve bahçesinde yapılan aramalarda 64 kök kenevir bitkisi, 580 gram kubar esrar, 20 ml. kenevir yağı ve bir adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Operasyon sonrası yakalanan şahıs, adli makamlara sevk edildi. Ordu İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve yasadışı faaliyetlere karşı mücadelelerini kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.  
Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ve Asayiş Timi, Altınordu ilçesi Yağızlı Mahallesi'nde uyuşturucu madde imal ve ticareti ile yasadışı kenevir ekimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti

Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ve Asayiş Timi, Altınordu ilçesi Yağızlı Mahallesi'nde uyuşturucu madde imal ve ticareti ile yasadışı kenevir ekimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen araştırmalar sonucunda, 22 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda E.Z. (64) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelinin ev, eklentileri ve bahçesinde yapılan aramalarda 64 kök kenevir bitkisi, 580 gram kubar esrar, 20 ml. kenevir yağı ve bir adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Operasyon sonrası yakalanan şahıs, adli makamlara sevk edildi.
Ordu İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve yasadışı faaliyetlere karşı mücadelelerini kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.