UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE ...

Asayiş 18.08.2021 - 22:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3014+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE ...

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri uyuşturucu ile mücadelesini aralıksız sürdürüyor.

Ordu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 10 Ağustos tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 3 şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 3 adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirildi. Şüphelilere, haklarında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. 11 Ağustos’ta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce  şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 1 şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada 21 gram Eroin maddesi ile 3 gr Metamfetamin maddesi ele geçirildi.  Şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. 12 Ağustos’ta şüphe üzerine durdurulan 2 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. 13 Ağustos’ta Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. 13 Ağustos’ta İkizce Polis Merkez Amirliği görevlilerince istihbari bir çalışma  sonucunda 6 kök Hint Keneviri ele geçirildi, 1 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.   
Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri uyuşturucu ile mücadelesini aralıksız sürdürüyor.

Ordu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 10 Ağustos tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 3 şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 3 adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirildi. Şüphelilere, haklarında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
11 Ağustos’ta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce  şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 1 şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada 21 gram Eroin maddesi ile 3 gr Metamfetamin maddesi ele geçirildi.
 Şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
12 Ağustos’ta şüphe üzerine durdurulan 2 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
13 Ağustos’ta Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
13 Ağustos’ta İkizce Polis Merkez Amirliği görevlilerince istihbari bir çalışma  sonucunda 6 kök Hint Keneviri ele geçirildi, 1 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.