TORUN KARANFİL DAĞITTI

Siyaset 14.02.2014 - 20:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3608+ kez okundu.
 

TORUN KARANFİL DAĞITTI

Belediye Başkanı ve CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel vatandaşlara karanfil dağıttı.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve Eşi Nermin Torun 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel vatandaşlara karanfil dağıttı, onların sevgililer gününü kutladı. Başkan Torun ve eşine Sevgililer Günü kutlamalarına özel 52 çift eşlik ederek onları yalnız bırakmadı. Dünyada en aziz ve nadide varlıkların kadınlar olduğunu belirten Belediye Başkanı Seyit Torun, sevgilerin yılın bir gününe değil, 365 güne yayılması gerektiğini söyledi. Torun, bütün sevenlerin, sevgililerin sevgi adına ortak paylaşılan değerlerin, bugün gündeme gelmesinden mutlu olduğu ifade ederek Caddeden geçen vatandaşlara sevgi dolu yıllar diledi.
Belediye Başkanı ve CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel vatandaşlara karanfil dağıttı.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve Eşi Nermin Torun 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel vatandaşlara karanfil dağıttı, onların sevgililer gününü kutladı. Başkan Torun ve eşine Sevgililer Günü kutlamalarına özel 52 çift eşlik ederek onları yalnız bırakmadı.

Dünyada en aziz ve nadide varlıkların kadınlar olduğunu belirten Belediye Başkanı Seyit Torun, sevgilerin yılın bir gününe değil, 365 güne yayılması gerektiğini söyledi. Torun, bütün sevenlerin, sevgililerin sevgi adına ortak paylaşılan değerlerin, bugün gündeme gelmesinden mutlu olduğu ifade ederek Caddeden geçen vatandaşlara sevgi dolu yıllar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.