TORUN ÇÖZÜM ARIYOR...

Siyaset 20.03.2014 - 20:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4341+ kez okundu.
 

TORUN ÇÖZÜM ARIYOR...

Başkan Seyit Torun, Ordu’nun Fatsa ve Ünye ilçelerindeydi. Önce Fatsa Sanayi bölgesini ziyaret eden Başkan Torun, daha sonra Ünye Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı, onların sorun ve çözüm önerilerini dinledi.

Torun ziyaret için geldiği Fatsa İlçesinde sanayi sitesine giderek burada çalışan esnafın sorun ve çözüm önerilerini dinledi. Fatsa Sanayi sitesinin giderek geliştiğine dikkat çeken Başkan Torun, Büyükşehir’le birlikte kendilerine olan desteğin artacağına vurgu yaparak, “Sanayi esnafımızın şehrimizin kalkınmasında büyük yeri vardır. Fatsa sanayi bölgemizde gün geçtikçe gelişerek ekonomik ölçeğimize katkı sağlıyor. İnşallah Fatsa Sanayi sitemizi Büyükşehir imkânlarıyla daha çok geliştireceğiz” şeklinde konuştu. Sanayi esnafının ilgiyle kucakladığı Başkan Torun buradaki esnafla tek tek kucaklaşarak hatırlarını sordu, sorun ve dertlerini dinledi, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. “Ünye ve Fatsa’mızı hep birlikte yeniden inşa edeceğiz” Başkan Torun bu ziyaretin ardından bir sonraki durağı olan Ünye ilçesi Yaş Sebze ve Meyve Hali oldu. Torun, Ünye ilçesinde tarıma dayalı ekonominin Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde geliştirilen Kalkınma Programı içine alındığını vurguladı. Bütün ilçe, belde ve köylerde yetişen ürünlerin çeşitliliğinin de destekleneceğini belirten Başkan Torun, kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnun olduğunu dile getirerek, Ünyeli vatandaşlara teşekkür etti.  Başkan Torun, “Ünye’mizin Yaş Sebze Hali çalışanlarını, emekçilerini ziyaret ettik. Onlara göstermiş oldukları yakın ilgi ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah ferah düzeyi yüksek ve ekonomik anlamda daha çok gelişen Ünye’mizi birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu. Torun’a bu ziyaretlerinde Fatsa Sanayi Sitesi Başkanı Serdar Salman, Ünye Belediye Başkan Adayı İsa Maral, CHP Ünye İlçe Başkanı İbrahim Orhan Bodancı’da katıldı.
Başkan Seyit Torun, Ordu’nun Fatsa ve Ünye ilçelerindeydi. Önce Fatsa Sanayi bölgesini ziyaret eden Başkan Torun, daha sonra Ünye Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı, onların sorun ve çözüm önerilerini dinledi.

Torun ziyaret için geldiği Fatsa İlçesinde sanayi sitesine giderek burada çalışan esnafın sorun ve çözüm önerilerini dinledi. Fatsa Sanayi sitesinin giderek geliştiğine dikkat çeken Başkan Torun, Büyükşehir’le birlikte kendilerine olan desteğin artacağına vurgu yaparak, “Sanayi esnafımızın şehrimizin kalkınmasında büyük yeri vardır. Fatsa sanayi bölgemizde gün geçtikçe gelişerek ekonomik ölçeğimize katkı sağlıyor. İnşallah Fatsa Sanayi sitemizi Büyükşehir imkânlarıyla daha çok geliştireceğiz” şeklinde konuştu. Sanayi esnafının ilgiyle kucakladığı Başkan Torun buradaki esnafla tek tek kucaklaşarak hatırlarını sordu, sorun ve dertlerini dinledi, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Ünye ve Fatsa’mızı hep birlikte yeniden inşa edeceğiz”

Başkan Torun bu ziyaretin ardından bir sonraki durağı olan Ünye ilçesi Yaş Sebze ve Meyve Hali oldu. Torun, Ünye ilçesinde tarıma dayalı ekonominin Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde geliştirilen Kalkınma Programı içine alındığını vurguladı. Bütün ilçe, belde ve köylerde yetişen ürünlerin çeşitliliğinin de destekleneceğini belirten Başkan Torun, kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnun olduğunu dile getirerek, Ünyeli vatandaşlara teşekkür etti.  Başkan Torun, “Ünye’mizin Yaş Sebze Hali çalışanlarını, emekçilerini ziyaret ettik. Onlara göstermiş oldukları yakın ilgi ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah ferah düzeyi yüksek ve ekonomik anlamda daha çok gelişen Ünye’mizi birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

Torun’a bu ziyaretlerinde Fatsa Sanayi Sitesi Başkanı Serdar Salman, Ünye Belediye Başkan Adayı İsa Maral, CHP Ünye İlçe Başkanı İbrahim Orhan Bodancı’da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.