SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SİPER MASKELER TESLİM EDİLDİ

Gündem 18.04.2020 - 01:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3728+ kez okundu.
 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SİPER MASKELER TESLİM EDİLDİ

Kovid-19 salgını dolayısıyla ihtiyacın artmasıyla birlikte geçtiğimiz günlerde milli eğitim ve halk eğitim iş birliği ile 100 bin maske üreten Altınordu Belediyesi üretimden gelen ve önceden piyasadan tedarik ettiği maskeleri ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtıyor.

Kovid-19 salgını dolayısıyla ihtiyacın artmasıyla birlikte geçtiğimiz günlerde milli eğitim ve halk eğitim iş birliği ile 100 bin maske üreten Altınordu Belediyesi üretimden gelen ve önceden piyasadan tedarik ettiği maskeleri ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtıyor. Koronavirüs salgınının ülkemizde ilk ortaya çıktığı adan itibaren toplum sağlığı ile ilgili birçok çalışma yapan Altınordu Belediyesi, bir yandan şehirde yoğun dezenfekte ve hijyen çalışması yaparken diğer yandan salgının ekonomik risklerini en aza indirgemek için sosyal yönlü çalışmaları da kesintisiz sürdürüyor. Öte yandan Altınordu Belediyesi en çok ihtiyaç duyulan ve kişisel korunmayı sağlayan maske, eldiven konusunda da vatandaşların ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Altınordu’da bulunan tüm kamu kurum kuruluşları, güvenlik güçleri, sivil toplum kuruluşları, vefa grubu görevlileri ve Muhtarların maske ihtiyacını karşılayan Altınordu Belediyesi ayrıca şehir merkezinde belediye ekipleri eliyle ve dış mahallelere ulaştırılmak üzere muhtarlar vasıtasıyla vatandaşlara 150 bin ücretsiz maske dağıttı. ALTINORDU BELEDİYESİ VATANDAŞLARA İLAVE 150 BİN MASKE DAHA DAĞITACAK Vatandaşlardan gelen talebi ve ihtiyacı dikkate alan Altınordu belediyesi ücretsiz dağıttığı 150 bin maskeye ilave olarak 150 bin maske daha dağıtacak. 100 bin maske üreterek vatandaşlara ücretsiz dağıtan Altınordu belediyesi önceden piyasadan tedarik ettiği maskeleri de vatandaşlara dağıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda Altınordu’da ilave olarak 150 bin maske daha vatandaşlara dağıtılacak. SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SİPER MASKE DAĞITILDI Kovid-19 pandemi sürecinde toplum sağlığı için gösterdikleri gayret ve özverili çalışmalarıyla milletimizin takdir ve teveccühünü kazanan sağlık çalışanları için de harekete geçen Altınordu belediyesi 3 bin siper maske üretiyor. Altınordu belediyesi sağlık çalışanları için özel olarak üretilen siper maskelerin ilk bölümünü şehirde bulunan aile sağlığı hekimliklerine dağıtılmak üzere Altınordu ilçe sağlık müdürlüğüne teslim etti. Dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarının yanında hem sosyal yönlü çalışmaları hem de kişisel sağlığın korunmasına yönelik çalışmalarıyla vatandaşların takdirini kazanan Altınordu belediyesine sağlık çalışanları kendileri için özel siper maske üretip teslim edilmesinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.  
Kovid-19 salgını dolayısıyla ihtiyacın artmasıyla birlikte geçtiğimiz günlerde milli eğitim ve halk eğitim iş birliği ile 100 bin maske üreten Altınordu Belediyesi üretimden gelen ve önceden piyasadan tedarik ettiği maskeleri ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtıyor.

Kovid-19 salgını dolayısıyla ihtiyacın artmasıyla birlikte geçtiğimiz günlerde milli eğitim ve halk eğitim iş birliği ile 100 bin maske üreten Altınordu Belediyesi üretimden gelen ve önceden piyasadan tedarik ettiği maskeleri ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtıyor.

Koronavirüs salgınının ülkemizde ilk ortaya çıktığı adan itibaren toplum sağlığı ile ilgili birçok çalışma yapan Altınordu Belediyesi, bir yandan şehirde yoğun dezenfekte ve hijyen çalışması yaparken diğer yandan salgının ekonomik risklerini en aza indirgemek için sosyal yönlü çalışmaları da kesintisiz sürdürüyor. Öte yandan Altınordu Belediyesi en çok ihtiyaç duyulan ve kişisel korunmayı sağlayan maske, eldiven konusunda da vatandaşların ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

Altınordu’da bulunan tüm kamu kurum kuruluşları, güvenlik güçleri, sivil toplum kuruluşları, vefa grubu görevlileri ve Muhtarların maske ihtiyacını karşılayan Altınordu Belediyesi ayrıca şehir merkezinde belediye ekipleri eliyle ve dış mahallelere ulaştırılmak üzere muhtarlar vasıtasıyla vatandaşlara 150 bin ücretsiz maske dağıttı.

ALTINORDU BELEDİYESİ VATANDAŞLARA İLAVE 150 BİN MASKE DAHA DAĞITACAK

Vatandaşlardan gelen talebi ve ihtiyacı dikkate alan Altınordu belediyesi ücretsiz dağıttığı 150 bin maskeye ilave olarak 150 bin maske daha dağıtacak. 100 bin maske üreterek vatandaşlara ücretsiz dağıtan Altınordu belediyesi önceden piyasadan tedarik ettiği maskeleri de vatandaşlara dağıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda Altınordu’da ilave olarak 150 bin maske daha vatandaşlara dağıtılacak.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SİPER MASKE DAĞITILDI

Kovid-19 pandemi sürecinde toplum sağlığı için gösterdikleri gayret ve özverili çalışmalarıyla milletimizin takdir ve teveccühünü kazanan sağlık çalışanları için de harekete geçen Altınordu belediyesi 3 bin siper maske üretiyor. Altınordu belediyesi sağlık çalışanları için özel olarak üretilen siper maskelerin ilk bölümünü şehirde bulunan aile sağlığı hekimliklerine dağıtılmak üzere Altınordu ilçe sağlık müdürlüğüne teslim etti.

Dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarının yanında hem sosyal yönlü çalışmaları hem de kişisel sağlığın korunmasına yönelik çalışmalarıyla vatandaşların takdirini kazanan Altınordu belediyesine sağlık çalışanları kendileri için özel siper maske üretip teslim edilmesinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.