ÖZEL OKUL TEŞVİK SONUÇLARI AÇIKLANDI

Eğitim 02.09.2014 - 23:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3358+ kez okundu.
 

ÖZEL OKUL TEŞVİK SONUÇLARI AÇIKLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğrencilere ve okullara verilecek özel okul teşvik sonuçları açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğrencilere ve okullara verilecek özel okul teşvik sonuçları açıklandı. Eğitim ve öğretim desteğine başvuru hakkı kazanan öğrenciler, Bakanlığın internet sitesinden T.C kimlik numarası ve doğum tarihini girerek teşvik alıp almadığını öğrenebilecekler. Ordu'da da bu teşvik sebebiyle velilerin bir çoğu çocuklarını çeşitli özel okullara kaydettirmek için başvuruda bulundu. Başvuru sonucu onaylanan veliler, özel okulların yolunu tuttu. Ordu'da faaliyet gösteren özel okullar ise yaşanan yoğunluktan dolayı oldukça memnun.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğrencilere ve okullara verilecek özel okul teşvik sonuçları açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğrencilere ve okullara verilecek özel okul teşvik sonuçları açıklandı. Eğitim ve öğretim desteğine başvuru hakkı kazanan öğrenciler, Bakanlığın internet sitesinden T.C kimlik numarası ve doğum tarihini girerek teşvik alıp almadığını öğrenebilecekler.

Ordu'da da bu teşvik sebebiyle velilerin bir çoğu çocuklarını çeşitli özel okullara kaydettirmek için başvuruda bulundu. Başvuru sonucu onaylanan veliler, özel okulların yolunu tuttu. Ordu'da faaliyet gösteren özel okullar ise yaşanan yoğunluktan dolayı oldukça memnun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.