ORDU –GİRESUN HAVALİMANI SEFERLERİ ARTTIRILIYOR

Gündem 12.05.2022 - 07:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4311+ kez okundu.
 

ORDU –GİRESUN HAVALİMANI SEFERLERİ ARTTIRILIYOR

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ve Ordu Ticaret Borsası’nın (OTB) talepleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) girişimleri ile Ordu-Giresun Havalimanı seferlerinin artırılacağı açıklandı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası  ve Ordu Ticaret Borsası’nın (OTB) talepleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) girişimleri ile Ordu-Giresun Havalimanı seferlerinin artırılacağı açıklandı. OTSO’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada; şunlar kaydedildi: “7 Şubat 2022 tarihinde, Ordu-Giresun Havalimanı’nda yurt dışına karşılıklı direkt uçuşlar konulması ve yurt içi uçuşlarda sefer sayılarının artırılması talebimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) aracılığı ile Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne ve ilgili firmalara (Türk Hava Yolları AO, Anadolu Jet, Sun Express, Pegasus) iletildi. Bu doğrultuda, Türk Hava Yolları AO ve Pegasus firmaları taleplerimiz değerlendirdi. Türk Hava Yolları AO firması İstanbul-Ordu –Giresun hattında düzenlenen haftalık 21 sefer sayısını 1 Haziran- 18 Eylül tarihleri arasında haftalık 28 sefer sayısına çıkarılmasına karar verdi. Türk Hava Yolları AO firması, 2022 yaz döneminde Ordu-Giresun Havalimanı çıkışlı Berlin, Düseldorf, Frankfurt, Hamburg, Münih ve Salzburg haftada 1 sefer planladıklarını belirtirken, Pegasus Firması taleplerimiz doğrultusunda günde bir sefer olan Ordu-Giresun havalimanı ile Sabiha Gökçen havalimanı arasındaki sefer sayısını günde 2 sefere çıkardıklarını tarafımıza ilettiler. Oda ve Borsa olarak, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan hem yurt içine, hem de yurt dışına yapılacak olan seferleri artırmak için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de sefer sayılarımızın artmasını umuyoruz.” H.MERKEZİ  
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ve Ordu Ticaret Borsası’nın (OTB) talepleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) girişimleri ile Ordu-Giresun Havalimanı seferlerinin artırılacağı açıklandı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası  ve Ordu Ticaret Borsası’nın (OTB) talepleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) girişimleri ile Ordu-Giresun Havalimanı seferlerinin artırılacağı açıklandı.

OTSO’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada; şunlar kaydedildi:

“7 Şubat 2022 tarihinde, Ordu-Giresun Havalimanı’nda yurt dışına karşılıklı direkt uçuşlar konulması ve yurt içi uçuşlarda sefer sayılarının artırılması talebimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) aracılığı ile Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne ve ilgili firmalara (Türk Hava Yolları AO, Anadolu Jet, Sun Express, Pegasus) iletildi.

Bu doğrultuda, Türk Hava Yolları AO ve Pegasus firmaları taleplerimiz değerlendirdi. Türk Hava Yolları AO firması İstanbul-Ordu –Giresun hattında düzenlenen haftalık 21 sefer sayısını 1 Haziran- 18 Eylül tarihleri arasında haftalık 28 sefer sayısına çıkarılmasına karar verdi. Türk Hava Yolları AO firması, 2022 yaz döneminde Ordu-Giresun Havalimanı çıkışlı Berlin, Düseldorf, Frankfurt, Hamburg, Münih ve Salzburg haftada 1 sefer planladıklarını belirtirken, Pegasus Firması taleplerimiz doğrultusunda günde bir sefer olan Ordu-Giresun havalimanı ile Sabiha Gökçen havalimanı arasındaki sefer sayısını günde 2 sefere çıkardıklarını tarafımıza ilettiler.

Oda ve Borsa olarak, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan hem yurt içine, hem de yurt dışına yapılacak olan seferleri artırmak için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de sefer sayılarımızın artmasını umuyoruz.” H.MERKEZİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.