Ordu Fen Lisesi Müdürüne Soruşturma

Eğitim 14.01.2024 - 10:54, Güncelleme: 14.01.2024 - 13:01 8526+ kez okundu.
 

Ordu Fen Lisesi Müdürüne Soruşturma

Ordu Fen Lisesi Okul Müdürüne öğrencilere cemaat kitaplarını dağıtmasından ötürü soruşturma açıldı.

Ordu Fen Lisesi'nde okul yönetimi tarafından öğrencilere dağıtılan Cemaat'e ait kitaplar ve okul müdürünün sosyal medya üzerinden Atatürk'e yönelik hakaret içeren tweetleri, gündeme bomba gibi düştü. Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmanın yanı sıra, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyla ilgili bilgisi olmadığını belirtti. Ordu Fen Lisesi Müdürü Turgay Türkmen hakkındaki soruşturma başlatıldı. Öğrencilere Hüseyin İlmi Işık'ın 'Herkese Lazım Olan İman', M. Sıddık Gümüş'ün 'İngiliz Casusunun İtirafları' ve Konak Vakfı'nın 'Mızraklı İlmihal' kitaplarını dağıttığı gerekçesiyle başlatılan soruşturma titizlikle takip ediliyor.  Ayrıca, Müdür Turgay Türkmen'in sosyal medya hesaplarından paylaştığı Atatürk'e hakaret içeren tweetler de dikkat çekti. Türkmen'in, Atatürk'ü hedef alan ifadeler kullanması, özellikle okul yöneticisi olarak kamuoyundaki tepkileri artırdı.    
Ordu Fen Lisesi Okul Müdürüne öğrencilere cemaat kitaplarını dağıtmasından ötürü soruşturma açıldı.

Ordu Fen Lisesi'nde okul yönetimi tarafından öğrencilere dağıtılan Cemaat'e ait kitaplar ve okul müdürünün sosyal medya üzerinden Atatürk'e yönelik hakaret içeren tweetleri, gündeme bomba gibi düştü. Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmanın yanı sıra, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyla ilgili bilgisi olmadığını belirtti.

Ordu Fen Lisesi Müdürü Turgay Türkmen hakkındaki soruşturma başlatıldı. Öğrencilere Hüseyin İlmi Işık'ın 'Herkese Lazım Olan İman', M. Sıddık Gümüş'ün 'İngiliz Casusunun İtirafları' ve Konak Vakfı'nın 'Mızraklı İlmihal' kitaplarını dağıttığı gerekçesiyle başlatılan soruşturma titizlikle takip ediliyor. 

Ayrıca, Müdür Turgay Türkmen'in sosyal medya hesaplarından paylaştığı Atatürk'e hakaret içeren tweetler de dikkat çekti. Türkmen'in, Atatürk'ü hedef alan ifadeler kullanması, özellikle okul yöneticisi olarak kamuoyundaki tepkileri artırdı.  

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.