Ödüller sahiplerini buldu

Eğitim 24.02.2024 - 13:00, Güncelleme: 24.02.2024 - 13:00 2761+ kez okundu.
 

Ödüller sahiplerini buldu

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından resmî ve özel okul/kurumlarda, eğitim öğretim hizmetleri sınıfında fiilen görev yapmakta olan yönetici /öğretmenler arasında düzenlenen "Kapı" temalı küçürek öykü yarışması düzenlenmişti.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından  resmî ve özel okul/kurumlarda, eğitim öğretim hizmetleri sınıfında fiilen görev yapmakta olan yönetici /öğretmenler arasında düzenlenen "Kapı" temalı küçürek öykü yarışması düzenlenmişti. Yarışmanın sonucunda, Zuver Kaya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğretmeni Sevil Şentirk birinci, Vilayetler Hizmet Birliği Adil Karlıbel İlkokulu Sınıf Öğretmeni Gül Aksoy ikinci, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Turan Aksoy üçüncü olurken özendirme ödüllerini ise Adil Karlıbel Özel Eğitim Meslek Okulu Özel Eğitim Öğretmeni Şulen Kumcu ve Bayadı Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özlem Tali paylaştı. Yarışmanın  ödül töreni  toplantı salonunda gerçekleştirildi. Altınordu Kaymakam Refiki Recep Ali Çolak ile Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'in katılımıyla gerçekleşen ödül törenine özel büro biriminde görevli öğretmenimiz Tuna Eselioğlu ile yarışmada dereceye giren öğretmenler  katıldı. Törende öğretmenlerle yarışma ve eserleriyle ilgili sohbet edildi.  Sohbetin ardından Altınordu Kaymakam Refiki Recep Ali Çolak ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, öğretmenleri  tebrik edip onlara plaket ile hediyelerini takdim etti. Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle ödül töreni sona erdi.  
Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından resmî ve özel okul/kurumlarda, eğitim öğretim hizmetleri sınıfında fiilen görev yapmakta olan yönetici /öğretmenler arasında düzenlenen "Kapı" temalı küçürek öykü yarışması düzenlenmişti.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından  resmî ve özel okul/kurumlarda, eğitim öğretim hizmetleri sınıfında fiilen görev yapmakta olan yönetici /öğretmenler arasında düzenlenen "Kapı" temalı küçürek öykü yarışması düzenlenmişti. Yarışmanın sonucunda, Zuver Kaya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğretmeni Sevil Şentirk birinci, Vilayetler Hizmet Birliği Adil Karlıbel İlkokulu Sınıf Öğretmeni Gül Aksoy ikinci, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Turan Aksoy üçüncü olurken özendirme ödüllerini ise Adil Karlıbel Özel Eğitim Meslek Okulu Özel Eğitim Öğretmeni Şulen Kumcu ve Bayadı Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özlem Tali paylaştı.
Yarışmanın  ödül töreni  toplantı salonunda gerçekleştirildi. Altınordu Kaymakam Refiki Recep Ali Çolak ile Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'in katılımıyla gerçekleşen ödül törenine özel büro biriminde görevli öğretmenimiz Tuna Eselioğlu ile yarışmada dereceye giren öğretmenler  katıldı.
Törende öğretmenlerle yarışma ve eserleriyle ilgili sohbet edildi.
 Sohbetin ardından Altınordu Kaymakam Refiki Recep Ali Çolak ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, öğretmenleri  tebrik edip onlara plaket ile hediyelerini takdim etti. Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle ödül töreni sona erdi.

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.