ODÜ,BAP PROJE DESTEĞİNİ YÜZDE 112,5’E ÇIKARTTI

Eğitim 07.06.2023 - 09:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4352+ kez okundu.
 

ODÜ,BAP PROJE DESTEĞİNİ YÜZDE 112,5’E ÇIKARTTI

ODÜ, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi aracılığıyla sağlanan proje desteklerini 2023 yılında büyük bir başarıyla artırdı.

ODÜ, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi aracılığıyla sağlanan proje desteklerini 2023 yılında büyük bir başarıyla artırdı. Bu süre zarfında, proje sayısı ve bütçe miktarı, bir önceki yıla göre yüzde 112,5 oranında artış göstererek belirlenen performans hedefine ulaşıldı. BAP birimi, özellikle akademisyenlere bilimsel araştırma ve tez projeleri için mali destek sağlayarak üniversitenin akademik başarısının artırılmasına katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Bu birim, proje bütçelerinin adil ve etkili bir şekilde kullanılmasını esas alarak farklı birimlerdeki araştırmacılara her seviyede destek vermeye devam etmektedir. ODÜ'nün araştırma kapasitesinin geliştirilmesi ve iyileştirilmesini amaçlayan BAP birimi, sağladığı proje destekleriyle büyük bir rol oynamaktadır. 2023 yılı için belirlenen performans hedefine, proje sayısı ve bütçe miktarı bakımından ilk 6 ayda ulaşılmıştır. Örneğin, 2022 yılında toplamda 40 araştırma, tez, altyapı ve bilimsel etkinlik düzenleme projesine verilen bütçe desteği 467 bin TL iken, 2023 yılının ilk altı ayında bu destek ve proje sayısı 85'e yükselmiş, bütçe desteği ise 2 milyon 67 bin TL olarak gerçekleşmiştir. Bu durumda yüzde 112,5 oranında bir artış elde edilmiştir.      
ODÜ, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi aracılığıyla sağlanan proje desteklerini 2023 yılında büyük bir başarıyla artırdı.

ODÜ, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi aracılığıyla sağlanan proje desteklerini 2023 yılında büyük bir başarıyla artırdı.

Bu süre zarfında, proje sayısı ve bütçe miktarı, bir önceki yıla göre yüzde 112,5 oranında artış göstererek belirlenen performans hedefine ulaşıldı. BAP birimi, özellikle akademisyenlere bilimsel araştırma ve tez projeleri için mali destek sağlayarak üniversitenin akademik başarısının artırılmasına katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Bu birim, proje bütçelerinin adil ve etkili bir şekilde kullanılmasını esas alarak farklı birimlerdeki araştırmacılara her seviyede destek vermeye devam etmektedir.

ODÜ'nün araştırma kapasitesinin geliştirilmesi ve iyileştirilmesini amaçlayan BAP birimi, sağladığı proje destekleriyle büyük bir rol oynamaktadır. 2023 yılı için belirlenen performans hedefine, proje sayısı ve bütçe miktarı bakımından ilk 6 ayda ulaşılmıştır. Örneğin, 2022 yılında toplamda 40 araştırma, tez, altyapı ve bilimsel etkinlik düzenleme projesine verilen bütçe desteği 467 bin TL iken, 2023 yılının ilk altı ayında bu destek ve proje sayısı 85'e yükselmiş, bütçe desteği ise 2 milyon 67 bin TL olarak gerçekleşmiştir. Bu durumda yüzde 112,5 oranında bir artış elde edilmiştir.

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.