MÜDÜR GÜNAY’DAN, BAŞKAN BAHADIR BAŞ’A ZİYARET

Gündem 03.11.2021 - 17:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1923+ kez okundu.
 

MÜDÜR GÜNAY’DAN, BAŞKAN BAHADIR BAŞ’A ZİYARET

SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay, SGK Altınordu Merkez Müdür Yardımcısı Murat Azman Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş’ı Ziyaret Etti.

SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay, SGK Altınordu Merkez Müdür Yardımcısı Murat Azman Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş’ı Ziyaret Etti. Ziyaretçileri Oda Sekreteri Ender Sönmez, Oda Yönetim Kurulu Koordinatör Üyesi Tuğba Kılıç ve Tesmer Yönetim Kurulu Sekreteri Mert Yüksel Karşıladı. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; “il müdürümüze odamıza yapmış olduğu ziyaret ve meslek mensuplarımızın SGK mevzuat uygulamalarının daha hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi için hassasiyetleri, meslek mensuplarına uygulamadaki destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.  Ziyarette Meslek mensubu yönünden SGK Denetimleri, 6661 Saylı Kanun Asgari Ücret Destekleri, kayıt dışı işçi çalıştırmanın önlenmesinde meslek mensuplarının katkıları, istihdam teşvik sistemindeki karmaşıklığın azaltılması ile SGK uygulamalarında kurum ve meslek mensubunun uyumlu çalışması için yapılması gerekenler görüşüldü. Ordu SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay; “Mali Müşavirlerin büyük özveri ile çalıştığını biliyoruz. Kurumumuzla ilgili uygulamalarda aksama olmaması için meslek mensupları adına Ordu Mali Müşavirler Odası ile her zaman iletişim halindeyiz. Oda Başkanımız Bahadır Baş’a meslek mensuplarının görevlerini daha kolay ve hızlı yerine getirmesi için yapmış olduğu çalışmalara, görüş ve önerilerine teşekkür ediyorum.   
SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay, SGK Altınordu Merkez Müdür Yardımcısı Murat Azman Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş’ı Ziyaret Etti.

SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay, SGK Altınordu Merkez Müdür Yardımcısı Murat Azman Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş’ı Ziyaret Etti. Ziyaretçileri Oda Sekreteri Ender Sönmez, Oda Yönetim Kurulu Koordinatör Üyesi Tuğba Kılıç ve Tesmer Yönetim Kurulu Sekreteri Mert Yüksel Karşıladı.
Ziyarette Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; “il müdürümüze odamıza yapmış olduğu ziyaret ve meslek mensuplarımızın SGK mevzuat uygulamalarının daha hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi için hassasiyetleri, meslek mensuplarına uygulamadaki destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi. 
Ziyarette Meslek mensubu yönünden SGK Denetimleri, 6661 Saylı Kanun Asgari Ücret Destekleri, kayıt dışı işçi çalıştırmanın önlenmesinde meslek mensuplarının katkıları, istihdam teşvik sistemindeki karmaşıklığın azaltılması ile SGK uygulamalarında kurum ve meslek mensubunun uyumlu çalışması için yapılması gerekenler görüşüldü.
Ordu SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay; “Mali Müşavirlerin büyük özveri ile çalıştığını biliyoruz. Kurumumuzla ilgili uygulamalarda aksama olmaması için meslek mensupları adına Ordu Mali Müşavirler Odası ile her zaman iletişim halindeyiz. Oda Başkanımız Bahadır Baş’a meslek mensuplarının görevlerini daha kolay ve hızlı yerine getirmesi için yapmış olduğu çalışmalara, görüş ve önerilerine teşekkür ediyorum.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.