Milyonluk Yatırım Çöpe Mi Gidiyor?

Gündem 23.02.2024 - 16:44, Güncelleme: 23.02.2024 - 16:44 3037+ kez okundu.
 

Milyonluk Yatırım Çöpe Mi Gidiyor?

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal kesimde tarım potansiyelini artırmak ve üreticilere destek olmak amacıyla yaptığı milyonluk yatırımın boşa gittiği ortaya çıktı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal kesimde tarım potansiyelini artırmak ve üreticilere destek olmak amacıyla yaptığı milyonluk yatırımın boşa gittiği ortaya çıktı. Belediye, atıl tarım arazilerini canlandırmak için harcadığı paralarla çeşitli tarım araçları satın almış ancak bu araçları kullanılmaz hale getirmiş durumda. Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sami Torun'un ortaya koyduğu bilgilere göre, belediye binası önünde ve Durugöl yerleşkesinin önünde tam altı ay boyunca sergilenen bu tarım araçları, kullanılmadan envanterde bekletiliyor. Üstelik, üzerlerindeki etiketler dahi sökülmemiş durumda ve bu araçlar 1 yılı aşkın bir süredir kullanılmadan bekliyorlar. Sami Torun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ordu Büyükşehir Belediyesi, milyonlar harcayarak satın aldığı tarım araçlarını gereksiz yere bekletiyor. Bu araçlar, atıl durumda ve bir yıl geçmesine rağmen hala kullanılmıyor. Belediyenin borcu, bu tür israf projeleri yüzünden katrilyonları bulmuş durumda. Bu paralar, aslında Ordu'nun ihtiyaçlarını karşılamak ve gerçek yatırımlara dönüştürülmeliydi" şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal kesimde tarım potansiyelini artırmak ve üreticilere destek olmak amacıyla yaptığı milyonluk yatırımın boşa gittiği ortaya çıktı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal kesimde tarım potansiyelini artırmak ve üreticilere destek olmak amacıyla yaptığı milyonluk yatırımın boşa gittiği ortaya çıktı. Belediye, atıl tarım arazilerini canlandırmak için harcadığı paralarla çeşitli tarım araçları satın almış ancak bu araçları kullanılmaz hale getirmiş durumda.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sami Torun'un ortaya koyduğu bilgilere göre, belediye binası önünde ve Durugöl yerleşkesinin önünde tam altı ay boyunca sergilenen bu tarım araçları, kullanılmadan envanterde bekletiliyor. Üstelik, üzerlerindeki etiketler dahi sökülmemiş durumda ve bu araçlar 1 yılı aşkın bir süredir kullanılmadan bekliyorlar.

Sami Torun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, " Ordu Büyükşehir Belediyesi, milyonlar harcayarak satın aldığı tarım araçlarını gereksiz yere bekletiyor. Bu araçlar, atıl durumda ve bir yıl geçmesine rağmen hala kullanılmıyor. Belediyenin borcu, bu tür israf projeleri yüzünden katrilyonları bulmuş durumda. Bu paralar, aslında Ordu'nun ihtiyaçlarını karşılamak ve gerçek yatırımlara dönüştürülmeliydi" şeklinde konuştu.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.