MİLLETVEKİLLERİ METİN GÜNDOĞDU VE ERGÜN TAŞÇI, BAKAN VAHİT KİRİŞÇİ’YE ZİYARET ETTİLER

Siyaset 14.04.2022 - 00:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3700+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLLERİ METİN GÜNDOĞDU VE ERGÜN TAŞÇI, BAKAN VAHİT KİRİŞÇİ’YE ZİYARET ETTİLER

Fındık üreticilerinin, fındık fiyatının 1 Ağustos’tan önce açıklanması gerektiğini ve arıcıların şeker ihtiyacını görüştüler.

AK Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye ziyarette bulundu. AK Parti Ordu Milletvekilleri Ergün Taşçı ve Metin Gündoğdu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’yi makamında ziyaret ederek, Ordu ilinin tarım alanındaki taleplerini iletti. Fındık fiyatlarının TMO tarafından ağustos ayının başında açıklanması gerektiğini dile getiren Milletvekilleri Gündoğdu ve Taşçı, ayrıca arıcıların problemleri olan şeker konusunu da görüştüler. Türkşeker’den Arıcılara Şeker Tekrar Verilecek Arı üreticilerinin daha fazla ürün elde edebilmelerine imkân sağlayabilmek için arıcıların, ihtiyacı olan şeker konusunda desteklenmesi gerektiğini belirten ve arı ölümlerinin, tarımın tamamını etkileyeceğini vurgulayan Taşçı ve Gündoğdu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’den, arıcılığın sadece bal olarak görülmemesi gerektiğini ve bunun tüm tarım sektörünü etkileyen bir süreç olduğunu dile getirdiler. Mesudiye’de hayvancılığa mutlaka destek olunması gerektiğinin altını çizen AK Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, Ordu ilinde tarımın desteklenmeye devam edeceğinin müjdesini verdi. Tarım Bakanı Vahit Kirişçi, çalışmaların hızlandırılması ile ilgili talimat verdi.   
Fındık üreticilerinin, fındık fiyatının 1 Ağustos’tan önce açıklanması gerektiğini ve arıcıların şeker ihtiyacını görüştüler.

AK Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye ziyarette bulundu.

AK Parti Ordu Milletvekilleri Ergün Taşçı ve Metin Gündoğdu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’yi makamında ziyaret ederek, Ordu ilinin tarım alanındaki taleplerini iletti. Fındık fiyatlarının TMO tarafından ağustos ayının başında açıklanması gerektiğini dile getiren Milletvekilleri Gündoğdu ve Taşçı, ayrıca arıcıların problemleri olan şeker konusunu da görüştüler.

Türkşeker’den Arıcılara Şeker Tekrar Verilecek

Arı üreticilerinin daha fazla ürün elde edebilmelerine imkân sağlayabilmek için arıcıların, ihtiyacı olan şeker konusunda desteklenmesi gerektiğini belirten ve arı ölümlerinin, tarımın tamamını etkileyeceğini vurgulayan Taşçı ve Gündoğdu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’den, arıcılığın sadece bal olarak görülmemesi gerektiğini ve bunun tüm tarım sektörünü etkileyen bir süreç olduğunu dile getirdiler.

Mesudiye’de hayvancılığa mutlaka destek olunması gerektiğinin altını çizen AK Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, Ordu ilinde tarımın desteklenmeye devam edeceğinin müjdesini verdi. Tarım Bakanı Vahit Kirişçi, çalışmaların hızlandırılması ile ilgili talimat verdi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.