Mesudiye'de Kurt Göründü

Gündem 14.01.2024 - 11:10, Güncelleme: 14.01.2024 - 13:01 8262+ kez okundu.
 

Mesudiye'de Kurt Göründü

Ordu'nun Mesudiye ilçesi, Topçam Mahallesi'nde sakinler, yol kenarında beliren kurt tarafından şaşırtıldı.

Ordu'nun Mesudiye ilçesinin Topçam Mahallesi'nde yaşanan sıra dışı bir olay, bölge sakinlerini şaşkına çevirdi. Yol kenarında beliren bir kurt, vatandaşları hayrete düşürdü. Olay, birkaç cesur vatandaş tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedilerek, ilginç anlar görüntülendi. Topçam Mahallesi sakinleri, doğal yaşam alanlarından şehir merkezine kadar uzanan kurtun yolculuğunu izleyerek, olayın nasıl gerçekleştiğini anlamaya çalıştı. Videoda, kurtun ne şekilde şehre indiği merak konusu oldu ve vatandaşlar, olayı şaşkınlıkla izledi. Görüntülerde, kurtun etrafında dolaşan insanlar, doğanın şehir sınırlarına olan bu sıradışı ziyaretine tanıklık etti.
Ordu'nun Mesudiye ilçesi, Topçam Mahallesi'nde sakinler, yol kenarında beliren kurt tarafından şaşırtıldı.

Ordu'nun Mesudiye ilçesinin Topçam Mahallesi'nde yaşanan sıra dışı bir olay, bölge sakinlerini şaşkına çevirdi. Yol kenarında beliren bir kurt, vatandaşları hayrete düşürdü. Olay, birkaç cesur vatandaş tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedilerek, ilginç anlar görüntülendi.

Topçam Mahallesi sakinleri, doğal yaşam alanlarından şehir merkezine kadar uzanan kurtun yolculuğunu izleyerek, olayın nasıl gerçekleştiğini anlamaya çalıştı. Videoda, kurtun ne şekilde şehre indiği merak konusu oldu ve vatandaşlar, olayı şaşkınlıkla izledi.

Görüntülerde, kurtun etrafında dolaşan insanlar, doğanın şehir sınırlarına olan bu sıradışı ziyaretine tanıklık etti.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.