MALİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Gündem 18.11.2021 - 08:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2392+ kez okundu.
 

MALİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Ordu Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu Başkanlığında Ordu Devlet Hastanesinde Mali Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi.

Ordu Sağlık Müdürü  Dr.Mustafa Kasapoğlu Başkanlığında Ordu Devlet Hastanesinde Mali Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi. İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu başkanlığında, Ordu Devlet Hastanesinde genel bütçe ve döner sermaye bütçeleri mali değerlendirme toplantısı düzenlendi. Destek Hizmetleri Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıya, Destek Hizmetleri Başkanı Kamil Güler, Başkan Yrd. Ertan Çelik, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş, Başkan Yrd.Uzm.Dr. Ayşe Nur Hoş, Müdürlük yetkilileri ile Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Atila Gürgen ve hastane yetkilileri katıldı. Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu 2021 yılında yürütülen faaliyetler ile 2022 yılı için yapılan planlamaların değerlendirildiği toplantıda yaptığı konuşmada, “Çok güzel ve verimli bir toplantı oldu. Destek Hizmetleri Başkanlığımıza çok teşekkür ediyorum. Ordu Devlet Hastanesine misafirperverliği için ayrıca çok teşekkür ediyorum.” diyerek, vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetlerini artırmak için bu toplantıların devam edeceğini belirtti.  
Ordu Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu Başkanlığında Ordu Devlet Hastanesinde Mali Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi.

Ordu Sağlık Müdürü  Dr.Mustafa Kasapoğlu Başkanlığında Ordu Devlet Hastanesinde Mali Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi.

İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu başkanlığında, Ordu Devlet Hastanesinde genel bütçe ve döner sermaye bütçeleri mali değerlendirme toplantısı düzenlendi. Destek Hizmetleri Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıya, Destek Hizmetleri Başkanı Kamil Güler, Başkan Yrd. Ertan Çelik, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş, Başkan Yrd.Uzm.Dr. Ayşe Nur Hoş, Müdürlük yetkilileri ile Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Atila Gürgen ve hastane yetkilileri katıldı.

Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu 2021 yılında yürütülen faaliyetler ile 2022 yılı için yapılan planlamaların değerlendirildiği toplantıda yaptığı konuşmada, “Çok güzel ve verimli bir toplantı oldu. Destek Hizmetleri Başkanlığımıza çok teşekkür ediyorum. Ordu Devlet Hastanesine misafirperverliği için ayrıca çok teşekkür ediyorum.” diyerek, vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetlerini artırmak için bu toplantıların devam edeceğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.