KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

Asayiş 28.12.2021 - 09:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1523+ kez okundu.
 

KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

Ulubey’de sahte alkol üretilen bir imalathaneye baskın düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Sahte Alkollü İçki İmal ve Ticareti ile ilgili yapılan çalışmalarda; 22.12.2021 günü Ulubey İlçesinde Sahte Alkollü İçki İmal Ettiği tespit edilen bir adreste yapılan aramada; -12 litre kaçak ve elde yapılmış alkol, -3 litre kaçak votka, -1 litre kaçak viski ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili 1 şüpheli yakalanmış haklarında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli tahkikat başlatılmıştır.  
Ulubey’de sahte alkol üretilen bir imalathaneye baskın düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Sahte Alkollü İçki İmal ve Ticareti ile ilgili yapılan çalışmalarda; 22.12.2021 günü Ulubey İlçesinde Sahte Alkollü İçki İmal Ettiği tespit edilen bir adreste yapılan aramada; -12 litre kaçak ve elde yapılmış alkol, -3 litre kaçak votka, -1 litre kaçak viski ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili 1 şüpheli yakalanmış haklarında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli tahkikat başlatılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.