ALTINORDU BELEDİYESİ’NİN SOKAKLARA SICAK DOKUNUŞU SÜRÜYOR

Gündem 14.04.2023 - 17:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3067+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ’NİN SOKAKLARA SICAK DOKUNUŞU SÜRÜYOR

Altınordu Belediyesinin kent genelinde altyapı ve üstyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Altınordu Belediyesinin kent genelinde altyapı ve üstyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Konforlu ve nitelikli bir ulaşım hedefiyle dev yatırım ve çalışmaları hayata geçiren Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, Durugöl Mahallesinin 5 sokağını sil baştan yeniledi. İlk defa altyapı ile buluşturulan sokaklarda 7/24 süren mesai ile sıcak asfalt serimi de tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.   DURUGÖL MAHALLESİNİN 5 SOKAĞI SİL BAŞTAN YENİLENDİ   Başkan Aşkın Tören’in altı da üstü kadar sağlam bir şehir parolasıyla hayata geçirdiği altyapı çalışmalarıyla onlarca sokak ve cadde ilk defa altyapı ile tanıştı. Durugöl mahallesinde altyapısı hiç bulunmayan 1102, 1103, 1104, 1105 ve 1071 No'lu sokaklar, sağlıklı altyapıya kavuştu. Altınordu ekiplerinin 5 sokakta tamamladığı altyapı çalışmalarında 1 km’den fazla yağmur suyu hattı yapımı gerçekleştirilirdi. Altyapı çalışmalarının ardından başlayan sıcak asfalt serimini de tamamlayan Altınordu Belediyesi sokakları konforlu ve modern bir üstyapıya kavuşturdu.   BAŞKAN AŞKIN TÖREN “HİZMET SEFERBERLİĞİMİZ ŞEHRİMİZİN HER MAHALLESİNDE, HER SOKAĞINDA, HER CADDESİNDE VE HER KÖŞESİNDE DEVAM EDECEK”   “Bütün şehir eşit hizmet” parolası ile mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde, şehrin eksiklerini bir bir tamamlamaya devam eden başkan Aşkın Tören, “şehrimizi geliştirmek, güzelleştirmek, yaşanabilir ve modern kent kimliğine büründürmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz yatırımlar ve çalışmalarla mahallelerimizin eksiklerini tamamlıyor, vatandaşlarımızın ihtiyaç beklenti ve taleplerine cevap vermeye devam ediyoruz. Tamamlanan çalışmalarımız mahalle sakinlerimize ve şehrimize hayırlı olsun. Hizmet seferberliğimiz şehrimizin her mahallesinde, her sokağında, caddesinde ve her köşesinde devam edecek” diye konuştu. Yapılan çalışmalar dolayısıyla Durugöl mahallesi Muhtarı Haluk Aslan ve mahalle sakinleri başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.  
Altınordu Belediyesinin kent genelinde altyapı ve üstyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Altınordu Belediyesinin kent genelinde altyapı ve üstyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Konforlu ve nitelikli bir ulaşım hedefiyle dev yatırım ve çalışmaları hayata geçiren Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, Durugöl Mahallesinin 5 sokağını sil baştan yeniledi. İlk defa altyapı ile buluşturulan sokaklarda 7/24 süren mesai ile sıcak asfalt serimi de tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

DURUGÖL MAHALLESİNİN 5 SOKAĞI SİL BAŞTAN YENİLENDİ

 

Başkan Aşkın Tören’in altı da üstü kadar sağlam bir şehir parolasıyla hayata geçirdiği altyapı çalışmalarıyla onlarca sokak ve cadde ilk defa altyapı ile tanıştı. Durugöl mahallesinde altyapısı hiç bulunmayan 1102, 1103, 1104, 1105 ve 1071 No'lu sokaklar, sağlıklı altyapıya kavuştu. Altınordu ekiplerinin 5 sokakta tamamladığı altyapı çalışmalarında 1 km’den fazla yağmur suyu hattı yapımı gerçekleştirilirdi. Altyapı çalışmalarının ardından başlayan sıcak asfalt serimini de tamamlayan Altınordu Belediyesi sokakları konforlu ve modern bir üstyapıya kavuşturdu.

 

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “HİZMET SEFERBERLİĞİMİZ ŞEHRİMİZİN HER MAHALLESİNDE, HER SOKAĞINDA, HER CADDESİNDE VE HER KÖŞESİNDE DEVAM EDECEK”

 

“Bütün şehir eşit hizmet” parolası ile mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde, şehrin eksiklerini bir bir tamamlamaya devam eden başkan Aşkın Tören, “şehrimizi geliştirmek, güzelleştirmek, yaşanabilir ve modern kent kimliğine büründürmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz yatırımlar ve çalışmalarla mahallelerimizin eksiklerini tamamlıyor, vatandaşlarımızın ihtiyaç beklenti ve taleplerine cevap vermeye devam ediyoruz. Tamamlanan çalışmalarımız mahalle sakinlerimize ve şehrimize hayırlı olsun. Hizmet seferberliğimiz şehrimizin her mahallesinde, her sokağında, caddesinde ve her köşesinde devam edecek” diye konuştu.

Yapılan çalışmalar dolayısıyla Durugöl mahallesi Muhtarı Haluk Aslan ve mahalle sakinleri başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.