‘FINDIK TABAN FİYATI 4 DOLAR OLMALIDIR’

Gündem 10.06.2022 - 07:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4471+ kez okundu.
 

‘FINDIK TABAN FİYATI 4 DOLAR OLMALIDIR’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ordu’da. Kılıçdaroğlu özel uçakla Ordu Giresun Havalimanı’na geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ordu’da. Kılıçdaroğlu özel uçakla Ordu Giresun Havalimanı’na geldi. Burada partililer tarafından karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu ilk olarak CHP’li Gülyalı Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada Başkan Tepe, Gülyalı Belediyesi’nin 3 yıllık icraatları konusunda Genel Başkan Kemal Kılçdaroğlu’na bilgi verdi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci durağı Akyazı Mahallesi’nde fındık bahçesi oldu. Üreticilerle görüşen Kılıçdaroğlu, fındık fiyatının 4 dolar olması gerektiğini söyledi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra şehir merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu’nu şehir merkezinde DP Milletvekili Cemal Enginyurt karşıladı. Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra şehir merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu’nu şehir merkezinde DP Milletvekili Cemal Enginyurt karşıladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde kanaat önderleri, STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.        
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ordu’da. Kılıçdaroğlu özel uçakla Ordu Giresun Havalimanı’na geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ordu’da. Kılıçdaroğlu özel uçakla Ordu Giresun Havalimanı’na geldi. Burada partililer tarafından karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu ilk olarak CHP’li Gülyalı Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada Başkan Tepe, Gülyalı Belediyesi’nin 3 yıllık icraatları konusunda Genel Başkan Kemal Kılçdaroğlu’na bilgi verdi.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci durağı Akyazı Mahallesi’nde fındık bahçesi oldu. Üreticilerle görüşen Kılıçdaroğlu, fındık fiyatının 4 dolar olması gerektiğini söyledi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra şehir merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu’nu şehir merkezinde DP Milletvekili Cemal Enginyurt karşıladı.

Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra şehir merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu’nu şehir merkezinde DP Milletvekili Cemal Enginyurt karşıladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde kanaat önderleri, STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

 

 


 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.