23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!

Gündem 22.04.2022 - 21:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3130+ kez okundu.
 

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı SMMM Bahadır Baş, Bugün, TBMM kuruluşunun 102. yılını kutluyoruz. 23 Nisan 1920'de TBMM'nin açılmasıyla Türkiye yüzünü batıya doğru çevirmiş emin adımlarla yürümeye başlamıştır.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı SMMM Bahadır Baş, Bugün, TBMM kuruluşunun 102. yılını kutluyoruz. 23 Nisan 1920'de TBMM'nin açılmasıyla Türkiye yüzünü batıya doğru çevirmiş emin adımlarla yürümeye başlamıştır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ilerlemenin en büyük ayağı olarak nitelendirdiği çocuklara bugünü armağan ederek, geleceğin, çocukların omuzunda yükseleceğine işaret etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti ‘nin kuruluş yıllarının ruhunu içinde barındıran 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Mustafa Kemal ‘in milli egemenlik ilkesini Millî Mücadele ‘nin ve kurulan devletin temeli olarak ortaya koyduğunun, yani Türk Milletinin kendi kaderine hâkim olduğunun, kendi geleceğini tayin edeceği ilkesinin de hayata geçirilmesinin simgesidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunun habercisi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ulus bilincini üstün kılan, demokratik, çağdaş Cumhuriyet rejimini getiren günün simgesidir. Çocuk sevgisi; günahsız, menfaatsiz, dünyanın en güzel sevgisidir. Geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza, demokratik, çağdaş, barış içinde yaşanabilir sağlıklı bir dünya bırakmak için tüm gücümüzle, yarınlarımız olan, çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakmalıyız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, TBMM’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizi sonsuz saygı ve minnetle anıyorum.  
Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı SMMM Bahadır Baş, Bugün, TBMM kuruluşunun 102. yılını kutluyoruz. 23 Nisan 1920'de TBMM'nin açılmasıyla Türkiye yüzünü batıya doğru çevirmiş emin adımlarla yürümeye başlamıştır.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı SMMM Bahadır Baş, Bugün, TBMM kuruluşunun 102. yılını kutluyoruz. 23 Nisan 1920'de TBMM'nin açılmasıyla Türkiye yüzünü batıya doğru çevirmiş emin adımlarla yürümeye başlamıştır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ilerlemenin en büyük ayağı olarak nitelendirdiği çocuklara bugünü armağan ederek, geleceğin, çocukların omuzunda yükseleceğine işaret etmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti ‘nin kuruluş yıllarının ruhunu içinde barındıran 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Mustafa Kemal ‘in milli egemenlik ilkesini Millî Mücadele ‘nin ve kurulan devletin temeli olarak ortaya koyduğunun, yani Türk Milletinin kendi kaderine hâkim olduğunun, kendi geleceğini tayin edeceği ilkesinin de hayata geçirilmesinin simgesidir.
Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunun habercisi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ulus bilincini üstün kılan, demokratik, çağdaş Cumhuriyet rejimini getiren günün simgesidir.
Çocuk sevgisi; günahsız, menfaatsiz, dünyanın en güzel sevgisidir. Geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza, demokratik, çağdaş, barış içinde yaşanabilir sağlıklı bir dünya bırakmak için tüm gücümüzle, yarınlarımız olan, çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakmalıyız.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, TBMM’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizi sonsuz saygı ve minnetle anıyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.